Powered By Blogger

måndag 24 december 2012

Söndag by Instagram – dröm, snöyra & malplacerad konst









Mazarin katt vill agera statist till datumbambi men eftersom han mest är ganska vilsen får han inte riktigt rätt på det. Några av de andra blänger skeptiskt och tycker att han är en fjolla. Själv väljer jag att inte lägga mig i den debatten utan stoppar istället huvudet i en mycket trevlig reklamtidning som jag visst råkade sno i en butik i lördags… Och där jag snabbt lokaliserar såväl ett favoritcitat som en riktigt megaskitsnygg dröm-Molly. En som till och med får mig att snöa in i tankebanorna att kanske skulle jag satsa på den och inget annat, what so ever från resten av kollektionen. Som jag gjorde med Wildside jumper… 

Men den tiden den sorgen… Så det var bara att släppa funderingarna om en vit jackkofta för stunden och istället bege sig ut i byn som höll på att inta samma färg. Snöyr i massiv kubik från sidan. Ingen höjdare, och även om det till och med snöade in på det inglasade uterummet så var ändå båten den perfekta tillflykten just då. Med vin från baren, julförberedelser i form av billighetsshopping av bland annat öl, glögg och godis. Och en finfin chokladask på köpet blev en välkommen bonus. Men allt kul har ju ett slut så vi tvingades åter ta närkamp med snökaoset. 

Fast först lite bokspaning på Pressbyrån. Och trots att jag i dagsläget har runt ett 20-tal böcker i boningen som ligger på läsvänt så fick den som avhandlar gängmedlemmar följa med hem. Efter ett snabbstopp för att dokumentera den så kallade konsten som, helt malplacerat, har tagit plats i ett skymundanhörn av busstationen. Väl hemma drog ännu fler julförberedelser igång. Nu i form av donande med maten som ska ätas idag. Men som det i ärligetens namn blev smygsmakande av redan igårkväll. Innan jag gick i däck… Och nu är det julafton, sägs det. Och jag har därför redan gett mig i kast med att slita av papper från paket… Fast mer om det sen… God Jul på er! Och take care därute!

6 kommentarer:

  1. Jag är nyfiken på sjalen med halsband på som du skriver om i förra inlägget. Så om jag får önska så får du gärna visa den igen. Jag ser inte så bra på bilden. Hoppas du inte tycker att jag är jobbig!
    God jul önskar Therese

    SvaraRadera
  2. Härliga, härliga bilder!! En riktigt god jul till dig och familjen! Och kan nog falla för Molly-frestelserna jag med; gudars så snyggt det ser ut...

    Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får en underbar julafton. God Jul!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas att ni får en riktigt lugn och skön jul, var rädda om varandra<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Tack för kommentarer! Och god jul tillbaka till er, lite såhär elfte timmen...
    Jag har en bättre bild på det där "sjalhalsbandet", kastar ut den här idag eller imorgon...
    Kram på er!

    SvaraRadera