Powered By Blogger

måndag 3 december 2012

Dagens – extrem trötthet & magiska tröjan

En undersökning om konsumtionsvanor utförd och nerplitad av Svensk handel, marknadsföringslagar och en film om hur tillverkare av lite olika pryttlar medvetet gör produkterna sämre än vad de behöver vara för att de ska gå sönder snabbare och vi därmed måste köpa nya oftare. Det är lite av det jag sysslat med idag. Intressant. Och tydligen otroligt energislukande för jag är helt slut i såväl knopp som kropp nu. Fattar inte var den här extrema tröttheten plötsligt kom ifrån, men den inte bara finns där, den syns också, så in i helskotta tydligt:


Stickad tröja – Odd Molly Patchwork jumper, vintage white, jeans – Please, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, dark grey, halsband med döskalle . Rock by Sweden.

Den där tröjan är magisk. Supervarm så jag inte frös typ alls när jag var ute i minusgrader och rökte utan jacka, men dock med supersjalen från HunkyDory runt halsen. Och ändå inte ett skvatt så den känns för varm inomhus. Som om det fanns ett inbyggt temperaturaggregat i den. Som känner av och anpassar på studs. Liksom. Magisk! Vilket inte riktigt resten av min kväll blir. Med disk, tvätt och lite papperssorterande… Men! Bara att göra det ändå, schysst efteråt... Tjing!

6 kommentarer:

  1. Det låter som en intressant dag och du är inte ensam att vara trött.
    Tröjan är superfin! Hoppas en sån hittar hit någon dag längre fram.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Skitsnygg är du i tröjan! Inte så konstigt att du är trött - måste ju vara en rejäl omställning att sitta på skolbänken även om det är roligt.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Tröjan är en dröm, men jag tycker nog den ser lite stor ut på dig ;) hahhah, skoja bara. cykeln är skitcool, kollat in ordentligt nu. KLem

    SvaraRadera
  4. Skitsnygg den tröjan! Klart du är trött med allt nytt att hålla i skallen! Kram

    SvaraRadera