Powered By Blogger

måndag 31 december 2012

Svamliga morgonfunderingar på årets sista dag

Nyårsafton. Ett år säger farväl. Ett sprillans nytt står utanför dörren. Vare sig vi vill eller ej. 2012 har varit ett okej år för mig. Men en massa kul och bra på vissa plan, betydligt mindre kul och bra på andra. Men trots allt ett år på framåtgående. Ett år som tog sig jämfört med de två som passerade dessförinnan.
Och det har handlat mycket om mig själv. Min egen del i att få det att bli så. Saker har ju ofta en tendens att bli vad vi gör dem till det även om vi inte kan styra exakt allt själva. Fy fan vad klämkäckt det lät, men jag tror ni fattar, förbi klichén… :o)

2012 var året jag införlivade nyårslöften och lyckades hålla de flesta. Så det blir en repris på det nu. Löften. Som ett spår att följa, något att leva upp till, förverkliga, för min egen skull. För att ta ytterligare steg framåt. Jag berättar inget här och nu. Av rent vidskepligtekniska skäl men det kommer säkert framöver. I takt med att de införlivas. Typ… Hur är det med er; nyårslöften eller ej? Oavsett så finns det en sak som i alla fall inte ska få vara det som stoppar mig, längre. Och därför kastar jag in ett klyschigt citat som avrundning på detta svammel… Kram!


8 kommentarer:

  1. TACK! PRECIS VAD JAG BEHÖVDE!!! <3

    SvaraRadera
  2. Så jävla sant! Och jag om någon känner igen mig i det hela just nu. Ha en bra nyår stumpan! Löv you. Kram

    SvaraRadera
  3. Så rätt så självklart egentligen - det gäller ju "bara" att inse vad man håller på med :) Du är starkare nu med en bra portion jävlaranamma - kan bara bli bättre. Och nope - inga nyårslöften här. Är så motvalls (ungefär som med jul tidigare) att jag aldrig avger nyårslöften :D Jag bestämmer mig däremot då och då under året för att ändra på något eller så och det funkar fint för mig.
    Och ett riktigt Gott Nytt på er alla där hemma!
    <3

    SvaraRadera
  4. Precis sådär!
    Och jag förutsätter att ett nyårslöfte är att läsa en bok ;)
    Ha en riktigt skön nyårsafton och så ses vi 2013.

    SvaraRadera
  5. Kramar och kärlek!
    Precis vad jag behövde höra också för egen del.

    Massa kramar och Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  6. Åhhhh så rätt och sant=)))
    Gott Nytt År på dig vännen<3<3
    Hoppas att jag får träffa dig 2013....du är den absolut coolaste tjejen jag vet...TACK för att jag får följa dig!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  7. Præcis :-)
    Rigtig godt nytår til dig og dine Josanne
    Stort kram Tina

    SvaraRadera
  8. Klokt, men svårt.
    Nope, inga löften här i år. De senaste åren har vi sagt att nu kan det bara bli bättre, men så blev det inte så nu är det bäst att vara tyst.
    Kram

    SvaraRadera