Powered By Blogger

söndag 16 december 2012

Dagens – som varnar för ett riktigt gnällinlägg


Ett slags tidigt julfirande på båt med min mamma, dubbelt upp i slaskdränkta vovvenader och ett städrace som förvandlades från ska bara fixa lite till övernitiskhet. Och det kan ha varit det sistnämnda, av ren ovana liksom, som gör att jag mår lite allmänt knas och kymigt just nu. 
Eller så är det min Internetuppkoppling som smittat av sig. Fucking jävla skit-Internetuppkoppling… Som egentligen är telefonens fel. Eller Telias… Så jäkla typiskt, att varenda gång jag har ändrat något i ett abonnemang för att jag har blivit föreslagen det, för att det ska bli smidigare och så mycket bättre så har det istället blivit det rakt motsatta. 
Som nu, när uppkoplingen, som är densamma i såväl mobil som datorn, är segare än sju kilo kola… Så seg att den totalvägrar att öppna mailen och att jag inte kan läsa bloggar av samma anledning. Att göra inlägg slukar fjantigt lång tid, mest för att bilder tar sju svåra år att ladda in… Och så har det varit i ett par dagar nu…  
I-landsproblem jag vet. 
Men icke desto mindre frustrerande för det… Det är faktiskt sjukt taskigt att göra så här mot en Interneterberoende, tycker jag… Tjing för idag från surtanten!! 

2 kommentarer:

  1. Det ÄR frustrerande när teknik inte fungerar! Hoppas du får ordning på det! Jag har mailat dig men det kanske du inte har sett då?
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
  2. Alltså den där koftan är grym! Du är grym! Kramis

    SvaraRadera