Powered By Blogger

onsdag 5 december 2012

Det blev tredje gången gillt…

… för nu ger jag upp och till fullo inser och erkänner att jag inte ska hålla på med bakerier. Aldrig någonsin mer. För jag är helt jäkla megakass på det! Och här kan man absolut och verkligen prata om att skenet bedrar och foton visst ljuger, snudd på kriminellt mycket till och med…


… för de är egentligen fula så det är synd om dem, och små, och knappt jästa ett dugg. Hårdbrända undertill och grovt ojämt gräddade på ovansidan, ser ut som missfärgade zebror ungefär… Och som om inte det skulle vara nog så smakar de mest bara kardemumma och inte så mycket annat. Och det gånger 36 stycken… Mycket övrigt att önska alltså. Så! Om jag någonsin igen börjar yra om att jag ska baka så please be mig hålla käften och lägga ner… Okej? Kram för idag!

10 kommentarer:

  1. Förlåt mig men hur kan lussebullarna smaka kardemumma? Undrar bara!Fula är dom då inte! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det var ju som så att något smartskaft hade i dubbelt så mycket kardemumma som det skulle vara, av misstag... Skyll dog själv kan man ju kanske säga då... :o) Kram!

      Radera
    2. Är det nån skånsk specialitet? För jag har aldrig hört talas om kardemumma i lussebullarna! Jag älskar ju kardemumma så det ska testas:) Ha en bra dag stumpan! Kram

      Radera
  2. du e tramsebyxa och ja, jag SKA gå och lägga mig!! ;) Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... och jag som tänkte skälla när jag såg ditt namn här nu... men så sa du det själv så då fick ag inte det nöjet... ;o) Och ja jag ska också gå och lägga mig... :o) Kram!

      Radera
  3. Lite snopet när man tänkt saffranssmak och får Kardemumma...Du får baka en sats till utan kardemumma;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker inte de var fula. Hur de smakar är en annan sak. Du jag har mailat dig!

    SvaraRadera
  5. Äh de ska väl inte ställa upp i nån Miss Lussebulletävling eller?
    Huvudsaken är att de går att äta =)
    Lite socker i degvätskan gör att det jäser bra; till nästa gång. ;)

    SvaraRadera
  6. Så trist! Jag är urdålig på bakning och skulle aldrig våga ge mig på degar som ska gäsa... Men jag tror på dig! Visst gick det bra de andra två gångerna? En misslyckande är inget misslyckande... Kram!

    SvaraRadera
  7. Man kan inte lyckas jämt! Vi alla har stått likadant någon gång i livet o varit förbannade, skam den som ger sig heter det ju! Nästa gång (även om det dröjer..) kommer gå bättre.
    Smakade dom inte lite gott ändå..?!
    Kram

    SvaraRadera