Powered By Blogger

tisdag 25 december 2012

Julafton by Instagram – med en tomte & två snögubbar






Inledde dagen med chips och kaffe i väntan på att få öppna paket. Jodå, det fanns ett klockslag för det. För att det inte skulle förekomma något öppna-i-förväg-fusk… Galet nöjd med vad som fanns innanför pappren, Tusen Tack!... 
Vovvenad bland grådis, slask och fuktkyla var väl mindre kul men en snögubbe på deken gick i alla fall hem hos Ajax. Jag hittade en liten tomtetröja i en buske. Nyslängd där gissar jag eftersom den var ren och bara en smula fuktig. Så den fick såklart haka på hem och pryda vinflaskan under resten av dagen. Flaskan fick dock stå relativt orörd för varm choklad med rom och vispad grädde blev istället snabbt utnämnd till dagens dryck. 
Medan Muffin katt tillsatte sig själv som julnisse med matkontrollerande som främsta uppgift. Ja, chips är också mat… Fast vi hade även slagit på stort och kunde därför även glufsa traditionsenligt… 
En tomte, två snögubbar och i alla fall en aningens dos av mat på rätta temat. Nog tusan kan väl det kallas att ha anordnat en ”riktig” julafton?… ;o) Tjing för nu!

4 kommentarer:

  1. Ser ut som en riktigt bra julafton! Hade jag inte haft barn hade jag absolut firat som du!
    Kram
    Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och hade jag haft barn hade jag nog inte firat som jag heller... inte lika lätt att leka ego då. Hoppas du fick en bra jul i alla fall :o) Kram!

      Radera
  2. Japp - ni ser ut att ha haft en riktig julafton. Galet förtjust i bilder när Muffin inspekterar :)) I kväll blir det "din" choklad för Blossaglöggen är tokslut - den var skitgod!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja Muffin är grym på inspektioner, tyvärr är det inte så ofta hon är stilla tillräckligt länge för att få de på bild. För hon är kameraskygg också, taskigt nog... Men åh... jag som har en massa Blossaglögg att kunna dela med mig av, varför i hela friden bor du så långt bort människa... ;o) Kram!

      Radera