Powered By Blogger

onsdag 12 december 2012

Dagens stass, jämföra ficklampor & öl med kött i


Grå stickad kofta - Hunky Dory Skull knitted japan, ljusa jeans – Please, jacka – Odd Molly parker coat, dark grey, pjux –Primeboots.

Dagens stass som efter att ha utfört en undersökning a la Janne Josefsson tillsammans med två klasskamrater i matbutik, tog en avstickare till geocachevent. 12-12-12-12-12, som i datum och klockslag. Geocachevent med massor av människor, fika och nörderier. Glögg, lussekatter och pepparkakor (viket var vad jag ägnade mest uppmärksamhet). Folk som pratade skattakt i allmänhet, tittade på varandras samlingar kring detta ämne och hårdjämförde sina geocachficklampor … Joråsåatt… Vi pratar vuxet folk. Helt sjukt men rätt kul. Och det där sjukt men kul kan återanvändas på en sak jag hittade i matbutiken:


Japp öl till hundar!… Innehållande bland annat kött av något slag jag glömt bort nu. Måste ju bara shopsas och djurtestas. Skippade dock att släpa med mig det runt halva stan idag men imorgon. Sedan blir det djurförsök här och om ni så önskar, en recension… Nu måste jag dock återgå till skoluppgift så peace out!

6 kommentarer:

  1. Majj gadd - hundöl??? Jag vill absolut veta om de gillade den :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tycker nog hundölen var knäppare än nördeventet.
    Jay kommer i alla fall icke att få nån även om han är rockstjärna. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja det är ju så knäppt att jag bara måste testa, ja inte jag då men hundarna. Och katterna när jag ändå håller på liksom... :o) Kram!

      Radera
  3. Jycke-öl???! Knasigt!
    Geosaken verkar rätt kul faktiskt. En kompis till oss som bor en bra bit här ifrån, kom och hälsade på i somras helt apropå...det var någon geoskatt på vår lekplats!
    Kramar snygging, fin stass!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det helknasigt! Och geocachgrejen är rätt kul, jag har dock kommit av mig helt på den fronten. Men kanske tar tag i det igen, när det våras helst i så fall... :o) Kram!

      Radera