Powered By Blogger

måndag 3 december 2012

Hilfe hilfe… det börjar brinna i knutarna nu

Nu har jag letat mig blå och alldeles matt utan resultat. För trots att jag runt tusen gånger har förundrats över hur galet mycket julrelaterat jox det finns att shopsa i butikerna så är det en sak som verkar fullständigt bojkottad överallt. Något högt högt på min önskelista. Och eftersom det börjar brinna ordentligt i knutarna nu… bara tre veckor till julafton, halleluja… så måste jag tyvärr vara så jävla tjatig med mitt fråga er att jag gör det igen… Så! Är det någon av er som vet var man kan få tag på en mindre plastgran i kruka? Typ något i stil med en sådan här:


Tänker mig en som är någonstans mellan 30-50 cm hög. Men jag är även öppensinnad för en gran i helt annan stil. Till exempel något liknande denna:

Bilderna har jag norpat HÄR

Eller egentligen allt i granväg som kan färgas rosa... Tacksam för all slags hjälp i detta megaviktiga letande... :o) Och det var alles för mig idag. God natt & Kram!

11 kommentarer:

  1. det var värre det, har sett det någonstanns men kommer inte på var. jag återkommer när jag kommer på det. lycka till i letandet. kram nilla

    SvaraRadera
  2. Kan ni inte norpa en pyttegran i nån skog och spraya rosa? Borde funka! Dessutom är den äkta varan fan så mycket finare än dom där plasvarianterna! Kram

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Jag köpte en bordsgran till min dotter förra året! Minns inte riktigt men jag tror det var på Rusta eller något stort varuhus! Lycka Till med sökandet! KRAM Anna

    SvaraRadera
  5. En sådan här kanske? http://www.baldershage.se/julgran-liten-p-3326.aspx Kram

    SvaraRadera
  6. TackTack! Då har jag lite mer att gå på i jakten. Som fortsätter ikväll. Kram på er!

    SvaraRadera
  7. Rusta vet jag min mamma köpt sådan minijulgran i plast! Annars tycker jag personligen att Linda kom med den mest strålande ide'n. Mindre enar är också fint till jul o tar liten plats.
    Lycka till i jakten!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag har sett på Plantagen och på Ica Maxi, hoppas att det kan finnas på något av dom ställena där du bor!
    Kram Kati

    SvaraRadera
  9. Kanske denna? http://www.coolstuff.se/Minijulgran Lycka till i letandet.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  10. Jag har köpt i år en sån på Ikea för typ 149kr o en på ICA Maxi som dock var aningens mindre, kostade oxå typ 149kr. Båda blev jättefina i kruka m rosetter o liten ljusslinga o annat pynt på :) precis lagom!

    SvaraRadera