Powered By Blogger

torsdag 27 december 2012

Torsdag by Instagram – lovat norrländska & fel Nena






Skoldag. Och såklart försov jag mig, eftersom jag knappt sovit ett skit i natt. Och hann inte fixa med mig någon lunch. Hade nätt och jämt tid att rycka en banan och lite klementiner. Fast det allra viktigaste såg jag ändå till att ha i bagaget. Kaffe. 

Efter att ha tragglat tråkig ekonomi hela dagen kände jag för lite revansch på promenadfronten, då det missionet ju gick i stöpet i morse. Och minsann om inte solen passade på att titta fram då. Och så är det ju barmark, precis som jag lovade en människa i Norrland som kommer att gästa min hemstad imorgon. Mycket bra där. Tänkte jag, samtidigt som en skylt mitt i min gångväg fick mig att tvärt byta tankebanor. Men! Inga Mollysar att finna i den fashionbutiken så det är omöjligt ”vår” Nena som öppnat shop här… :o) 

Och hux flux var det kväll, som jag inledde med att zappa rakt in i Victoria´s secrets årliga fashionshow. Och funderingsverksamheten fick en idé om att dra igång projekt ”fixa drömkroppen till beach 2013”… Men! Jag kan ju ändå aldrig bli sådär galet snygglång, och dessutom är min sena kvällsfika just nu inte riktigt förenlig i de spåren. Så jag la ner det igen. Och kör nu lite utdragen jul här istället, i hopp om att äta mig i sömnkoma. För imorgon väntar en hektiskt dag. En till största del megarolig hetisk dag. Men mer om det då… Peace out för idag!

3 kommentarer:

  1. Jag kör ditt kvällsfika minus lussebullarna och pepperkakorna - å vad jag kommer att sova gott hehe - bäst jag slutar nu men attan vad gott det är!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Haha, det var som tusan! Har jag öppnat boutique nu också! Jag gör så mycket saker som jag inte är medveten om...... nej, det var nog fel Nena!
    låter som en tuff start på dagen! tur du fick ditt kaffe iallafall!
    Här har det också töat rejält, men så klart hann det frysa innan allt var borta, så nu har vi isgata här! Dessutom toppat med ett rejält strömavbrott i hela stan ikväll. Riktigt mysigt! fasen så mörkt det blir när en hel stad slocknar!
    Annars nyser jag mig igenom dessa lediga dagar! Typiskt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Vill önska dig en bra fortsättning och hoppas att det nya året för med sig mycket positivt!! Kram

    SvaraRadera