Powered By Blogger

måndag 31 december 2012

Dagens – som ska hämta en & kanske råkar spana fler

Halleluja, sista dagen innan mitt minst tre månader långa köpstopp vad gäller kläder och onödiga pryttlar tar vid. Bäst att ta sig ut på en butikspanarsväng på stan. Tänker jag… ;o) Har ju faktiskt inte varit något alls på rean i min lokala sfär sedan den drog igång förra veckan. 
Däremot har det blivit ett rabatterat klick i webshop. Fetschysst rabatterat. Ett plagg daterat hösten 2012 jag velat ha sedan jag lade ögonen på produktbilden första gången, så med andra ord ett som, väl, kan klassas som dröm-Molly... 
En dyrgrip som sparats i önskelistan till reatider och som med turen på min sida plötsligt bara fanns där, mitt framför ögonen. En enda. I rätt size… (ni får gissa om ni vill… ;o)) 
Och det är faktiskt den som helt och hållet ligger bakom min förestående utflykt. För den befinner sig, redan, hos postombudet och väntar på att bli upphämtad. Så då får det bli så. Även om det kanske eventuellt möjligtvis kan hända att jag liksom råkar steppa in i någon butik, eller två, under min färd dit… Peace out!


Svart blus – 60 Days, svart kofta med paljettbling – HM, svart stickad sjal – Hunkydory, jeans – Please, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2.

4 kommentarer:

  1. Spännande!!!! Och så ett riktigt Gott Nytt År till dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Mycket snygg klädkombo idag!
    kram Anna

    SvaraRadera
  3. Du måste tala om ju - nyfiken i en strut kan inte sova annars hehe
    Kramar

    SvaraRadera