Powered By Blogger

lördag 8 december 2012

Julklappsdilemmat - upplösningen, tips & dagens stass

Tog mig till Lagerhaus. Dilemmaland. För shit vad mycket det fanns att välja på. Av allt. Papper, band, tejp, rosetter, paketpåsar... I exakt alla färger som finns, med mönster att hamna i det där skitjobbiga extremläget av velerier...



Klockan rusade, paniken stegrade så det blev att spontanrycka pryttlar och rusa hem för att leka inslagningsgudinna. Vilket gick så där. För två heta tips i detta ämne är att 1 inte vara tidspressad som en blådåre och 2 INTE ha katter som bestämmer sig för att agera hjälpredor... Men jag fick ihop det. Även om paketen helst bör ses av någon med riktigt megataskig syn.


För de håller definitivt inte för någonslags närstudier. Och min inspirationskälla, tillika paketeringsexpert Flipfloppan lär gråta... Men! Paket it is! Som nu ligger i en väska på ett tåg. Tillsammans med mig paketerad i denna stass:


Hade egentligen finklänning på näthinnan men det tänket lyckades inte riktigt nå till handling. Dumt när man ska på fintillställning... Men! Fulpaket och slappstass går ju lite hand i hand, så jag kör på det... Peace out för nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. De ser riktigt fina ut! Och det är tanken som räknas... Arbetet som du lagt ner på paketen är säkert med värt mycket för mottagarna :-)
    Kram och ha en trevlig tillställning!

    SvaraRadera