Powered By Blogger

tisdag 4 december 2012

Någon som känner för att haka på antijante?

Snyggo-Vivvi hade ett inlägg hos sig igår som har fått igång min hjärna ganska ordentligt. Hon funderade lite över fenomenet att det är fult att vara stolt över sig själv eller sin familj i det här landet. Och jag håller så mycket med och har därför haft det så hårt nitat i skallen att jag känner för att försöka göra något åt det… Avkriminalisera egenstolthet. Så! Vad säger ni om att införa en antijantedag här i blogglandia? Med ett inlägg i veckan om det vi är stolta över. Kanske på fredagar eftersom det är en bra dag i största allmänhet… Göra den ännu lite bättre. Fokusera på bra saker om och kring oss själva för att fatta att vi är ganska bra… För jag tycker vi är i överkant duktiga på att enbart ägna oss åt det motsatta. Lite av "du blir vad du tänker"… Någon som känner för att haka på? Peace out för nu!


9 kommentarer:

  1. Låter som en väldigt bra ide! :) Kramis

    SvaraRadera
  2. Bra idé och det finns en Facebookgrupp som heter just Att överlista Jante, som man kan hämta lite inspiration från de andra dagarna. =)

    https://www.facebook.com/pages/Att-%C3%B6verlista-Jante/417813308254985

    Jag är på!

    SvaraRadera
  3. Jättebra idé! Är på :) Kramar

    SvaraRadera
  4. Absolut! jag är med!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  5. Absolut! Vilken strålande idé :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Ja jag vill också vara med! =)

    SvaraRadera
  7. Låter som en bra idé! Fast jag kommer säkert glömma av det... Och jag tycker att jag är ganska bra ganska ofta, men ska försöka visa lite tigerstolthet imorgon :-)

    Kram!

    SvaraRadera