Powered By Blogger

söndag 30 december 2012

Tio plagg: mina bästa Mollyköp 2012

Listor. Jag älskar listor. Så när Hilde och Lingon presenterade Mollysar i den formen så fick jag kli i fingrarna efter att härmapa med en egen lista. Som kommer här. Och som avhandlar mina bästa Mollyköp under året. Bästa som i de jag gillar mest. Inte enbart från årets kollektioner och inte heller i rangordning som jag först hade tänkt, för jag velade för mycket på den fronten och därför dyker de istället upp i utifrån när de landade här under året. Okej, då kör vi:

Rock-a-fellow slip top 

Som var en måste ha redan på produktbildstadiet. Och då även i den ljusa färgen. Båda landade här, båda har sedan dess byts ut mot mindre storlekar. Till min stora sorg lyckades jag aldrig komma över den i golden porecelain i rätt storlek, så är det någon som sitter på en sådan i storlek 1 och gärna vill göra sig av med den så please hojta!

Rib jersey tank 

Min allra första bekantskap med detta linne blev kärlek på stört. Det har blivit flitigt använt och har därför även hittat hit i ett par färger till. Och hagalen som jag är nöjer jag mig inte där utan är på ständig jakt efter ännu fler.

Tripper B long skirt 

Inte överdrivet mycket använd men högt omtyckt. Dyr som attan men väl värt det då den i mina ögon är en kjol man springer på en gång i livet. Här för att stanna och med en kommande sommar i sikte att få göra storrevansch i användande.

Truelove blouse 

En otippad kandidat som jag dock fastnade för i samma sekund som den blev spontanprovad. Användbar och så har det också blivit. Och av just den anledningen fick den efter ett tag även sällskap av sin svarta kusin.

CC vest 

På tal om otippat så är denna verkligen en sådan. Som plötsligt bara hängde där i outletbutiken och skrek efter uppmärksamhet. Hade inte en tanke på att den skulle funka på mig men var tvungen att prova och därefter absolut tvungen att få med mig den därifrån. Ett ytterst speciellt plagg att behålla för evigt.

Ooh slip tank 

Broderierna, materialet, passformen. Det finns ingenting jag inte gillar med detta linne. Kunde inte få det ur skallen efter en provning och därför dröjde det inte länge innan det var hitklickat. 

Egotrip short wrap cardigan

Velade om vilken färg jag skulle välja på denna. I onödan eftersom inte bara två utan nu även tre olika kulörer av denna bor i min Mollyrob. Gillar att den kan varieras i knytningen och att den funkar i alla lägen.

Crochet frill dress

Hade den i aprikos som först var för liten och sedan blev alldeles för stor. Sålde den ytterst motvilligt men med hopp om att finna den igen. Och se det gjorde jag och i en färg jag gillar ännu bättre än den förra. 

Patchwork jumper

En länge suktad drömtröja. Men dyr som attan och därför trodde jag att den skulle vara utom räckhåll för evigt. En ytterst lyckad swapp ändrade på det och nu håller jag hårt i den. Riktigt hårt.

Wildside jumper

Första vårsläppet för 2013 landar. Jag tittar igenom produktbilderna och fastnar direkt. För denna och ingenting annat. Bestämmer mig för att satsa på denna och ingenting annat. Och med en snabb förbokning på andra sidan Atlanten är det så det blir. Vilket jag är mer än glad över. 

När jag satt och gick igenom alla dagensbilder inför plitandet av denna lista så kom jag till insikt med att det inte bara har landat en del Mollysar här under året, för jag har gjort ett antal utsvävningar till andra märken också. För första gången på flera år… Så de kanske också förtjänar en lista?… Om jag kommer fram till att så är fallet terrar jag med en sådan under dagen. Och pallar ni?... Men först får det bli en tur till matbutiken för shopping av frukost och cigaretter. Tjing för nu!

10 kommentarer:

 1. En sak slår mig hårt i huvudet när jag tittar ppå bilderna: satan i gatan vad du är toksnygg i CC vest! Just precis så där i bara den och inget mer. Svårt avis på att du kan ha den ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jättekul att få se din lista, och jag kan bara hålla med Rosen. Västen är helt dig..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Samma här...så fin i västen och allt det andra. Du har stil!
  kramar och ha en fin söndag

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen lyckats med ditt val av plagg! Alla funkar skitbra på dig!!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så snygga köp på en så snygg böna...västen är ju "to die for" och du har verkligen lyckats köpa kläder som passar dig perfekt vännen!
  Kram på dig :-)

  SvaraRadera
 6. Superfina val! Coola plagg och snyggt matchade!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Håller med övriga här, klart snygga köp som du klär superbra i! Gott Nytt År ! Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Listor är ju underbart roliga och din är en riktigt snygg en.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 9. Sikke nogle dejlige kombinationer du viser frem :-) de klær´ dig alle og én...! Fedt at se dine favoritter :-) Rigtig god søndag, dagen før, den store dag!!
  Stort kram fra mig

  SvaraRadera
 10. Och en av dessa är på väg hit och bara för att jag är en elak typ får du gissa ;)

  SvaraRadera