Powered By Blogger

onsdag 19 december 2012

Dagens – som kanske löper risk att åka i fängelse


Munkjacka i skinn – 4-5 år gammal trasa som plötsligt återuppstod när jag rotade bland gamla paltor igår, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, pink, jeans – Please, bälte – Cowboybelt, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2, halsband – Rock by Sweden (ifall ni missat märket någon av de andra två miljoner gångerna jag haft det på mig ;o)…), handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, multi.

Vad säger ni – funkar den uråldriga munkisen även detta årtal eller ska jag skrota den på stört på grund av modeförargelseväckande utseende, innan jag åker rätt in i närmsta fängelse av just den anledningen?... Ärligt alltså! :o)
Och eftersom jag är mitt uppe i ett saligt mischmasch av städryck och matlagning, skolrelaterade uppgifter och plitande av shoppinglista inför julen så blir det inte fler bokstäver från mig här och nu… Var rädda om er därute! Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Funkar utmärkt tycker då jag.

    SvaraRadera
  2. snygg fortfarande, men vaddå allt klär en skönhet! <3

    SvaraRadera
  3. Klart att den ska stanna och du är så snygg.
    kram!

    SvaraRadera
  4. En munkjacka i skinn är ju supercoolt - behåll!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Minimal risk för finkan va? Kram!

    SvaraRadera
  6. Thank you! Skönt att höra. Lite var det dock ett "skämt", en reaktion på en jävligt korkad kommentar om att flera år gamla kläder aldrig funkar att få till utan att de ser helt ute ut... Typ... Kram som fan på er!

    SvaraRadera
  7. Snyggis! Kan säga att jag har andra kläder i min garderob som det är Alcatazvarning på;)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Super cool sæt :-) Love it...
    Kram T

    SvaraRadera