Powered By Blogger

fredag 14 december 2012

En helt rubbad produkt egentligen

Slutade tidigt idag. Perfekt eftersom det litegrann rycker och sliter i kroppen efter att få lägga eftermiddagen på diverse fix. Sådant som att städa, shopsa mat, klura på en julklapp, svänga ihop Flipfloppans galet goda rödlöksmarmelad, bena upp i tvätthögen. Och! Tillaga det jag med glädje hittade i kylen när jag äntrade boningen nu nyss:


Vegetarisk julskinka. En helt rubbad produkt egentligen, men något jag velat testa sedan jag fick nys om att den finns. Någon som testat den?... Nu: dags att dra igår fixerierna. Kram på er!

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

  1. Inte testat men hoppas du hittar så du kan göra det för jag är också lite nyfiken.
    När jag inte åt kött så saknade jag det som var rökt; tycker det är svårt att få till nåt som kan ersätta t ex rökt skinka.

    SvaraRadera
  2. Ni har fått tag på den alltså, coolt! Väntar med spänning på hur det ska smaka. (och tillagas) Klem

    SvaraRadera
  3. Låter precis som du säger, HELT galet!:)) varför vilja äta något som ska föreställa kött när man är vegetarian??! Ska bli spännande att höra resultatet:)
    Ska oxå försöka knåpa ihop Flippis rödlöksmarmelad. Den verkar smarrig!
    Kram snyggis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, det finns ju olika anledningar att man slutar äta djur... Dels de som tar ett enkelt beslut som jag och frugan då vi inte tyckte om smaken (därför hoppas jag att det inte smakar för mycket kött) och de som tycker om smaken men inte vill bidra till allt lidande djur utsätts för, vår lärling tillhör de sistnämnda... Så att det finns produkter som smakar kött utan att djur mördas är ju toppen för honom, då kan han äta sina favoriträtter med gott samvete :-)
      Sorry om jag la mig i här, tänkte att du nog faktiskt ville ha ett svar! Blir intressant att se hur det smakar, den grillas i ugnen nu...

      Radera
  4. Låter helskumt! Ska bli spännande att höra vad du tycker. Vad är den gjord av?! Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Hmmmm spännande...ser fram emot ett utlåtande=))
    hoppas att du får en bra helg<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  6. Ja det är faktiskt en helt rubbad grej hahaha. Du måste absolut tala om hur den var när ni smakat.
    KRAM
    P.S hälsa Mr Make att jag ska låta syrran fota draken när hon kommer ner till jul så att han får bildkartoteket komplett!

    SvaraRadera