Powered By Blogger

fredag 14 december 2012

Om att krydda morgonen med I-landsproblem

Att skriva av sig är ett beprövat grepp för att lätta sinnet. Har jag hört. Men det verkar även funka i letandet efter en försvunnen kofta... för bara fem minuter efter att jag hade yppat min tokjakt här i gårkväll så dök den plötsligt upp. Alpaca wool mix (tack för namnhjälp Viktoria!). I royal. Tjoho, liksom. Och med den även en klänning, som mig veterligen aldrig varit försvunnen, men i alla fall... Så nu har jag då, absolut megakallaste tiden på året, bestämt mig för att ha på mig just klänning. Frågan jag sitter och klurar på är bara med vilken kombo:



Japp, två halvtaskiga försök att leka matchningsgudinna. Avslöjar sen vilket av dem det blir för det börjar bli hög tid att kasta på sig en av dem nu... om jag ska komma i tid till skolan. Fast ni får ju gärna tycka i frågan vilken stasskombo som är snyggast i alla fall... :-) Ha en bra dag därute! Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Tycker nog den svarta filten är bäst till.
    Den klänningen har jag då och då sneglat på och missat på Tradera. Får kanske göra ett nytt försök. =)

    SvaraRadera
  2. Jeg kan godt lide den i Royal med det sorte scarf til, men synes du kan bruge begge dele :-) Jeg ved jo ikke om jeg tør give min mening (efter huen i går hi hi).
    Rigtig dejlig fredag Josanne :o)
    Kram T

    SvaraRadera