Powered By Blogger

tisdag 25 december 2012

Juldagen by Instagram – helt okej för mig






Förra inlägget är en slags villfarelse. För the stass of today ser kanske ut att ha varit med om lite mer skojigheter än bara två saktmakiga vovvenader. Lite mer stassad liksom, med bling och allt. Tycker nog jag i alla fall… Men det här har till allra största delen varit en gäspigt tröttslö, vädergrå och liksom lite dammig dag. En dag i hemmahasardress. 

Fast! Helt okej för mig. Med att ha hundar som skiftat om att värma mitt knä och att lite mer än vanligt konversera ditt och datt med katterna som varit lika slöa de. Med att försöka slå världsrekord i konsten att vräka i sig av all slags sådant som kan kallas generalonyttigheter. För att sedan ge sig på julmaten med samma mål och frenesi. Med att glida förbi och klappa lite snällt på skinnjackan som jag fick i julklapp och inte riktigt kan fatta är just min och med att vada i doften av det allra bästa ljuset jag någonsin ägt. 

Med att inte kunna låta bli att förundras över hur grymt fulskabbig den där ängeln är, den jag hittade i gömmorna och som nu vaktar granen från ondsinta sabotörkatter. Och i nästa andetag le åt ljusskiftarkaninen som mr Make är så glad för och som fanns i ett av hans paket igår. Dock inte med mig som avsändare, jag har inte alls lika bra sinne för klockrena presenter som den mycket fina människan som gav det till honom. 

Men framför allt har det varit en sjuhelsikes massa tv-tittande. Där alltifrån Chihuahuan från Beverly Hills och Så mycket bättre till Vänner-maraton och Änglagård har avhandlats… Helt okej för mig… Tack & hej för idag! 

4 kommentarer:

  1. En riktigt god fortsättning kramar jag iväg till dig och Mr <3

    Du verkar ha en bra julhelg och pysslat på innan helgen :)

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma! Ja jag har revanchat julen en smula i år :o) Kram!

      Radera
  2. Låter som en underbar dag. Likt vår igår förutom att vi tog oss till gymmet. God fortsättning! Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma vännen! Jag tog gymet idag istället. På tiden :o) Kram!

      Radera