Powered By Blogger

lördag 8 december 2012

På tal om riktigt livsviktiga köp

Jag stekte ägg härom kvällen. Dissade ägg. För mr Make tyckte att de var fula. Orunda och slarvsylteaktiga. Liksom… Han tyckte till och med att de var så fula att han dagen efter kom hem med en nyshopsad äggstekpanna. Stolt och glad och med en massa gidder om snygga ägg. Runda och professionella. Liksom. Och för att understryka det gav han sig i kast med spisgöra. En ren kopia på min maträtt.

Bild 1: före äggstekpanna Bild 2: efter äggstekpanna

Känns liiite som att han nog behöver öva på standarden. För runda javisst men perfektosnygga?... Hmmm… Och för att ni inte ska tro att jag har gått fullständig återfallsbärsärk i köttlandet så kan jag meddela att det är vegetariska korvar. Av sojaprotein. Inte likdelar... ;o)
Om sedan äggstekpannan verkligen blev shopsad av den anledningen som jag uppger här eller om det mest är en överdrift, eller kanske rent av en ren och skär lögn, framkommer inte här… Men! En äggstekpanna finns nu i boningen… Tjing!

4 kommentarer:

  1. Vill ha äggstekpanna! Var finns sådana? Var den dyr?
    Ha en bra dag önskar Pia

    SvaraRadera
  2. Äggstekpanna känns som ett måste i varje hushåll;) Fast jag har ju en lätt fobi mot rinnande äggula och vänder på mina:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Flin! Ännu en sådan där sak som man bara har men som egentligen är ganska onödig. Ägget smakar ju likadant ändå. :p Nu ska här snart sättas deg minsann! Ha en fin helg och hoppas du har det bra i skolan duktiga kvinna! Kramis

    SvaraRadera
  4. De där små stekpannorna är ju så söta :) Har mer än en gång petat på dem på Åhléns uta att det blivit av
    Kramar!

    SvaraRadera