Powered By Blogger

söndag 9 december 2012

En slags rapport från gårdagens glöggfest i buren


Att mötas av detta känns ju som rena drömmen. Så massa lycko mig som plötsligt faktiskt hade detta bord framför mig i verkligheten igår. På glöggtilställning hos finaste kamrat Flippfloppan


Himmabakat. Ja inte klementinerna och skumtomtarna kanske men resten. 


Trots att jag tryckte i mig av alla galet goda kakor och chokeladar så det sprutade ur öronen så var nog ändå mina favoriter de små getost- och rödlöksmarmeladsklädda kexen. Lovely! Och jag ljuger inte om jag säger att jag roffade halva fatet... minst... Men nu var vi ju inte där enbart för att äta, samkväm stod ju också på agendan. Och såklart: en jäkla massa fototagande. Och vi som även innefattade vännerna Lingon och Helen


Det finns nog ingen i hela världen som kan instruera sina modeller lika inlevelsefullt som Lingon: 



Massa att välja på även på drickafronten. Kan ju säga som så att om jag ska tipsa om något här så blir det lätt varianten med choklad och chili. Inte fel alls!


Soffhäng...


... ännu mera fotograferande...


.. och vips så hade jag fått en julklapp:


Så fantastico underbar kudde! Såg en i samma tyg på bild hos Lingon och blev kär. Och plötsligt har hon knåpat ihop en likadan till mig. Fan vad glad jag är! 


Och vips hade någon förvandlats till Lucia genom att våldföra sig på pyntet... och vips mannekängade någon annan i sitt senaste, megafina, Traderafynd:



Och efter all denna aktivitet softade vi ner oss i soffan igen, med lite julfilm...



... som jag var den enda som inte sett tidigare. Och vips så fick jag en kanonbra anledning att försöka få komma på visit till buren igen, för vi såg inte klart hela filmen... Viktigare saker väntade nämligen.


Julklappsspelet. En lyckad premiär för min del då jag lyckades rycka till mig tre paket. Som dolde tre braiga saker dessutom. Inte illa. Alls! Fast det allra bästa var ändå inte det materiella utan det mentala. Som i att ha turen att ha fått tillbringa ännu en dag med tre jäkligt najsa vänner!... Massa lycko mig... Tjing för nu!

6 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag!! Blir glad med dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja massa lyllos oss! =)
    Även om vi nog gick upp 5 kg bara igår.
    Julklappsspelet var nytt för mig också och himla kul.

    SvaraRadera
  3. Vilken HÄRLIG dag ni verkar ha haft, en sån dag som man suger läääänge på *avundsjuk*=)))
    TACK för att man fick hänga med på ett hörn<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  4. Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det. Jidrar vad den damen pysslar och baker..
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken eftermiddag och vilka godsaker på bordet! Försåt om ni blev sockerhöga och glada över julklappar och överraskningar!
    Kramar

    SvaraRadera