Powered By Blogger

torsdag 13 december 2012

Dagens – som håller på att driva mig till vansinne


Omlottklänningstunika – Odd Molly Fancy long blouse, lite grey, linne – Odd Molly Rib jersey tank, royal, kofta – Odd Molly men jag kan inte komma på namnet på denna ”filt”, jeans – Please, pjux – Primeboots, halsband – Rock by Sweden. 

Stassen är sedan timmar ersatt av en slafsig hemmahasaroutfit. Men den håller ändå på att driva mig till vansinne. Fortfarande. Och jag som hade tänkt komma i säng tidigt ikväll. Joråsåatt, det blir liksom inte alltid riktigt som tänkt… 
För den där koftan, som jag hade på mig idag och som jag plockade fram efter att inte ha använt den på säkert ett år, minst... fick mig att plötsligt minnas att jag ju har en likadan i royal. 
Som i sin tur fick mig att bestämma att jag bara måste ha den på mig imorgon. Den i royal alltså, den som jag redan har lagt snart två timmar på att tokleta efter, för den står liksom inte att finna. Någonstans. 
Men jag vägrar ge upp, för kan jag inte hitta något så sätter det sig stenhårt på hjärnan och blir liv eller död. Som i att jag bara MÅSTE hitta det… till vilket pris som helst. Vilket just nu betyder åt helvete för lite sömn. Knäppt? Garanterat!... Någon som känner igen sig?... Dags att rota vidare i projekt koftjakt… Peace out!

7 kommentarer:

  1. Koftoran heter Alpaca wool mix..
    Mvh Viktoria

    SvaraRadera
  2. Koftorna ska det vara-- ; ))

    SvaraRadera
  3. Du har alltså lyckats förlägga en "filt"! Hur lyckas man med det;) Jag är ju hemskt förtjust i den där omlottsaken du har på dig i dag, ska nog spana lite efter en! Lycka till med letandet. Kram!

    SvaraRadera
  4. Mollysar rotar jag inte bort, men glasögon fixar jag att bli av med:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. hahha, du e ju otrolig!! och nä, jag har inte gått och lagt mig än, men vilken minut som helst nu!! Klem och lycka till i jakten

    SvaraRadera
  6. Ge aldrig upp!! Din filtkofta finns där, någonstans..
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hi hi, skrev ett likadant inlägg idag om hur irriterande det är när man vill ha något och så hittar man det inte någonstans hur mycket man än letar :) Hade samma problem imorse när jag skulle hitta en tröja jag absolut ville ha på mig idag :)

    Du är superfin i din dagens b t w. Den där omlottunikan är grymt snygg

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera