Powered By Blogger

tisdag 25 december 2012

Miniprovning av Odd Molly spring 2013

Med en uppsyn som mest andas sålt smöret och tappat pengarna. Och i vad som lätt platsar på topp 3 över Sveriges sämsta provrum alla kategorier, men speciellt ljusmässigt, stövlade jag in med tre nysläppta Mollysar under besöket i Flippisbyn i lördags. Mollysar märkta spring 2013. Och som tog sig ut så här i provat tillstånd:


I miss you l/s top, white 799:-

Storlek 1. Såg roligare ut på galgen än på mig tycker jag. Mest för halsringningen som jag hade velat ha lite mer urringad. Annars en superskön liten top i mjukaste bomull. Och normal i storlek. 


Disobedient jacket, yellow 1799:- 

Storlek 1. Gillar modellen, att det inte är en massa tyg som fladdrar omkring framtill, som på en del andra av Odd Mollys koftor av detta stuk. Och färgerna, lovely! Gult, rosa och i betydligt klarare nyanser än vad som framkommer här tyvärr. Bra passform, normal i storlek och en smula längre baktill, vilket gillas.


Disobedient jumper, red wine 1799:- 

Storlek 2. Ett dåligt val att prova denna eftersom den är alldeles för stor. Men det fanns ingen 1:a och jag ville ändå testa den. Så jag får väl återkomma om jag skulle råka komma över en mindre att testa. Men hann i alla fall uppfatta den som galet mjuk och skön att ha på sig. Vet att en del av er har den och gissar att den är normal i storlek, eller? 

Mer än så blev det inte den här gången. Men snacka om att jag blev provsugen på mer. Kanske kanske får det bli en Köpenhamnsvisit lite snart… Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Gul-rosa koft-jackan gillar jag skarpt så härliga färger.
    Disobedient är normal till något stor i storlek....min fick åka åter...klädde inte riktigt i den.
    Köpenhamn låter som en oppenutflykt!Kram Titti

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja färgerna var verkligen som gjorda för att bli glad, ag gillade också den skarpt. Tack för svar om discobent (som den nästan heter men det är lättare att säga, och skriva...) tyckte att den var väldans stor... och klädde inte mig heller. Så då slapp vi det köpet så att säga :o) Kram!

      Radera