Powered By Blogger

torsdag 27 december 2012

Dagens – som ska försöka sig på att hitta slutet


Stickad tröja – Odd Molly Wildside jumper, chalk, linne – Odd Molly Rib jersey tank, pink, jeans – Please, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

Och där fick ni chansen att vila ögonen på ännu en bild där jag ser ut att ha smetat nyllet fullt med citron. Och lite sur är jag, på den menlösa skolundrvisningen idag. Men allra mest trött som en tok. Jag lyckades nämligen snöa in på en film som gick på tv i natt. Slumdog millionair. Skulle precis till att försöka somna när den började och vips så var jag fast. Och pigg. 
Ända till den sista kvarten. Som jag somnade från. Sjukt störigt för attans vilken ruggigt bra film. Med betoning på ruggig, som i otroligt berörande. Så nu ska jag försöka hitta den på nätet på något sätt hade jag tänkt. För att få se slutet. Trots att jag har noll koll på film på nätet. Har, gammalmodig som jag är, aldrig befattat mig med det tidigare… Så tips emottages tacksamt… :o) Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Lækker strik :-) love it...
    Surt ikke at se slutningen på filmen...! Jeg så Robin Hood i aftes, en rigtig hyggelig gammel kendis, den gode af slagsen!!
    Kram til dig :)

    SvaraRadera
  2. Förbenat snygg den där tröjan! Jag har sett ett otal filmer på 4:an, fram till nyheterna klockan 10. Då ger jag upp.....Kram

    SvaraRadera
  3. Lyckas du inte, kan det tänkas att jag har den filmen, då kan du ju låna den, men inte helt säker dock. Klem

    SvaraRadera
  4. Jag kan inte heller sånt. Hittar du inget idag så fråga han som vet allt imorgon. =)
    Men bra är den filmen!

    SvaraRadera