Powered By Blogger

söndag 30 december 2012

Tio plagg: mina bästa klädköp outside the Mollybox 2012

Jag hotade ju med att kasta ut en bästa-köp-lista till. På nykomlingar under året som bär annan etikett än Odd Molly. Och det har blivit ett par stycken av den varan. De flesta påsprungna av rena tillfälligheter, men definitivt inte ett skvatt mindre värda för det… Tvärtom så befinner sig flera av dem högre upp på topplistan än ett gäng av Mollysarna. Vi pratar plagg bland dessa:

Spira – Lou lace 

En blick och utan att jag visste ordet av så hade den flyttat in. Och ganska snart därpå även dess vita syster. Lättmatchade och flitigt använda. Senast just nu.

Better Bodies – diverse träningslinnen 

Mitt nya liv i träningsland var det som fick mig att återigen stifta bekantskap med detta forna favoritmärke. Och investera i ett gäng av dessa linnen. Som även blev flitigt använda utanför gymet.

Vita tunna ovandelar 

Denna från Hunkydory är favoriten men en vit långärmad trippade också in i min garderob, och båda fick tillfälle att andas en stor dos uteluft under sommaren. Och jag tror till och med att de bidrog till att vitt varit min favoritfärg detta år.

Derhy – orange klänning 

Såg den och visste bara att jag var sååå tvungen att ha den. Vilket gick hem tack vare en Mollyförsäljning. Det är inte helt omöjligt att den dessutom är mitt allra bästa köp, what so ever under detta året…

4 Love and Liberty – Anabelle tunic 

Har letat efter denna i helsvart också eftersom jag sett den på produktbild. Och för att jag rätt mycket älskar den osymmetriska formen på den. Men jag klarar mig nog med en. Tror jag…

Religion – oversize t-shirt med tryck 

En favorit sedan första sekund. Och inte blev den sämre av att få sällskap av en återfunnen gammal väst från mina gömmor. Tycker åtminstone inte jag, som nyttjat denna kombination ett par gånger under hösten.

Forever 21 – Zippered blazer 

Fick plötsligt ett ryck att jag ville ha en kavaj. Innan jag visset ordet av hade jag visst råkat fyndklicka denna på Tradera. Vilket visade sig vara ett bra drag tydligen för den är numera lite av en stöttepelare i min garderob.

Hunkydory – Skull knitted japan 

Jag fick liksom för mig att den var snudd på gjord för mig och därför fanns u inget annar val än att låta den få följa med mig hem också. Snacka om snygg bortförklaring a la tantlogik…

Hunkydory – Perfectly square scarf 

Såg och ville ha. Kastade en blick på prislappen och fick stå över. Tills den plötsligt uppenbarade sig på rea i en webshop. Det blixtsnabba klicket har jag aldrig ångrat. För den kan mycket väl vara världens skönaste och varmaste vintersjal. I najs filtstorlek dessutom.

Pleae jeans – ett helt gäng 

Sist men definitivt inte minst, särskilt inte som det har tagit sig in ett gediget gäng av dessa jeans i min garderob. Vanliga denim, militärmönstrade, blommiga, rosa, vita, svarta… And I love them all, eller i alla fall de flesta paren. 

Ja det var den listan det. Har faktiskt en till på lut. En slags årskrönika över mitt 2012, en företeelse som jag gjort till tradition att kasta ut här under årets första dag. Vilket betyder att den landar här på tisdag. Men för nu var detta alles. Tjing!

3 kommentarer:

  1. Spira blusen är verkligen en stor keeper! Skitsnygg på dig.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Önskar verkligen att jag var lika snygg i orange som du!
    Förstår att du slog till på både klänningen och blusen.

    Och ja jag fattar att jag måste skaffa mig ett par Pleasejeans... =)

    SvaraRadera
  3. Många finingar från andra märken!
    Du är så snygg i kavajen! Jag förstår om det är ett av dina bästa köp!
    Och Pleasejeansen, ja... Jag vill med ha fler :-)
    Kram!

    SvaraRadera