Powered By Blogger

söndag 9 december 2012

Om jag en dag blir en tvättäkta julgalning

Eftersom jag har rantat runt och julspanat som en megadåre i butiker de senaste månaderna så föll det ju sig ganska naturligt att jag skulle ta med mig snokandet när jag fick chansen att besöka en av de allra bästa av julexperter. Flippfloppan.







De två sista bilderna är de där två silvertingestarna som jag släpade dit i min, lite småbarnsliga, julkupp. Och därför ska Flipfloppan icke på något sätt lastas för att dessa inte alls har samma smak och stil över sig....
Eftersom jag redan är hennes idol och därför inte direkt behöver hålla på att fjäska så är det rakt av ärlighet när jag påstår att fy attans vad snyggt, stilrent, kreativt, perfekt avvägt vad gäller mängden pryttlar, smakfullt, genomtänkt, rakt av skitsnyggt hon har lyckats få till det där med att julmarkera ett hem. Precis exakt som jag vill ha det om jag en dag (också) blir en tvättäkta julgalning… ;o) Tjing!

2 kommentarer:

  1. Och när vi inte har en enda katt som tycker att man kan använda dessa saker till annat; såsom att stjäla dem och flytta till annan plats. =)

    Vi får njuta av hennes fina bur så länge tror jag.

    SvaraRadera
  2. Tss...snäll du är! Fina bilder också och jag visste att du skulle gilla Cult- Tomtarna!! KLem

    SvaraRadera