Powered By Blogger

söndag 9 december 2012

Lilla julafton istället för det jag tänkt som inte blev

Jag har i ett par veckor hållit den här dagen som väldigt trolig att innehålla besök på julmarknad. En sådan där lite gammeldags julmarknad som jag trots min tidigare julavighet ändå alltid har gillat. Men den tanken hamnade väldigt snabbt i papperskorgen efter att jag tittat ut genom rutan och upptäckte att det idiotvirvlade snö i mängder från himlen.  
Sedan var det ju kakan som blev ett stort bränt skämt istället för att som planerat bli den perfekta fikan. Att drastiskt minska berget av smutstvätt gick om intet när tvättmedlet visade sig vara så slut som något bara kan bli. Och klädsorteringen som börjar bli ett akut projekt fick stå över ännu en gång eftersom mörkret hann före mig… Igen… Attans liksom… ;o)
Men! Istället har köket fått sig en liten släng av glans, kylen har blivit grundligt rensad och uppstyrd på ett nästan militäriskt vis. Förberedelser inför morgondagens skolgång är vidtagna, japp, jag ska verkligen försöka bli ett vuxet planeringsfreak… Och! Det absolut allra bästa av allt. Vi har lekt lilla julafton här:


Ju fler kockar desto sämre soppa men till slut lyckades denna trio ändå få upp innehållet i detta bedårande lilla vantepaket. Som trots den braiga ledtråden inte innehöll några handplagg utan något så mycket roligare än så. Fast! Då det krävs en liten touch av en konstnärligt bevandrad, som i mr Make, så håller jag på själva visandet till den så att säga är klar… 
Jag leker helt enkelt jävligt svår och tönthemlig… sorry… ;o) Nu ska dagen avrundas med glöggslurpande och Beck på tv… Vad har ni gjort idag?... Tjing!

1 kommentar:

  1. Men vilken underbar bild på vovven? :):)

    Här har dagen gått i ett och jag önskar mig en extra söndag så jag får slappa lite under filten. Min gäst hade dock med sig en nutella i presentförpackning som jag har smakat på precis, hehe. Men måndag får väl vara okej det med. Hoppas att tågen går i morgon bara.
    Kramar och ha en fortsatt fin kväll

    SvaraRadera