Powered By Blogger

söndag 9 december 2012

Omöjligt att misslyckas! Eller?

Eftersom jag haft lite svårt att tackla mitt katastrofala lussekattsbak tidigare i veckan bestämde jag mig för revansch idag. På det stensäkra sättet. För det måste ju vara stört omöjligt att misslyckas med den ultimata fuskvarianten:


Tänkte jag. Som i vanlig ordning fick se min tes kraschad. För idiotsäkra mixen, som bara skulle vispas med vatten, och där jag dessutom trippelkollade så jag verkligen gjorde allt in till minsta molekyl rätt, slutade så här:


Japp, svartmelerad kakjäkel. Som i riktigt ruggigt bränd... Tillika torr och kompakt tråkkonsistens på innanmätet. Joråsåatt... Kanske dags att ge upp mina försök att nå bakgudinnestatus nu. För gott, liksom... Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Haha :)) Kul att du försöker iaf :) Jag är rätt bra på att baka (tycker jag själv) men får inte tummen ur...:/ Har köpt ingredienser till lussebullar två gånger nu. Förra gången hann både jäst och kesella bli gammalt så i veckan måste jag bara för att inte pinsamt oekonomisk och slarvig med dyrbar mat. Wish me luck!

    Ps: och jag längtar också efter att få träffa dig! Har inte gett upp hoppet än, även om min pappa börjat göra det nu tror jag..ds.

    SvaraRadera
  2. Haha... Välkommen i klubben! Jag gjorde exakt detsamma idag! Brände mjuk saffranskaka också gjord på mix. Så jag tror det är mixen som är fel inte vi. Vi kan i alla fall skylla på det tycker jag... ;o)
    Kram från Allie

    SvaraRadera