Powered By Blogger

söndag 23 december 2012

Någonslags rapport från gårdagen i Flippfloppanland

Efter på pricken en timme och 15 minuter, innehållande en tågfärd, en busstur och lite gång runt omkring det stod jag hux flux utanför Flipfloppans dörr i byn…


… där jag, med nöd och näppe lyckades bli insläppt trots att hon hade betydligt viktigare saker för sig, så jag…



... försökte hålla käft, spanade inredningspryttlar och stal... 


... lite mackor under tiden. Men till slut, efter mycket möda och stort besvär lyckades jag få damen på fötter och i ytterkläder för...



... en färd ner på byn. Där första anhalt blev Sprudla, troligen en av mina favoritbutiker här i världen. 



En affär helt galet sprängfylld med allt det där man inte visste fanns men som man plötsligt saknar att man inte äger. På ett ungefär. 


Vill ha listan tickade på i skallen och blev till en gigantiskt lång ordbok innehållande i princip det mesta som faller in under kategorin konsumtion.




Spanade till ögonen höll på att trilla ut. Och då intog jag istället provrummet med två starka kandidater till att få haka på mig därifrån:



En av dem blev ett köp. Vilken kan ni gärna få gissa, innan avslöjandet tillkännages, vilket dock blir en annan  gång... Men det var inte bara jag som var på shoppinghumör. Flippis höll denna som en av sina möjliga inneboende:


Valet föll till slut dock på något helt annat som visas lite längre ner i inlägget som fortsätter här under.

4 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni hade det? Jag får skylla mig själv helt enkelt som missade ett underbart tillfälle att träffas. Fast jag njuter av era bilder och gläds. Vilken fin butik den där var...vad den nu hette. Sprudla?
    Massa kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, Sprudla. Var där i somras också och har velat återvända dit sedan dess. Massa prylar man bli glad av att titta på liksom. Kram!

      Radera
  2. Mysigt! Men nästa gång tycker jag ni ska dra hit över på andra sidan ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan vara så :o) Fast vi ses ju redan på fredag :o) på rätt sida Skåne dock... ;o) Kram!

      Radera