Powered By Blogger

torsdag 20 december 2012

Dagens – som är kluven till extra ledighet

Morgondagens skolundervisning är inställd. Vilket därmed betyder att min julledighet inte bara är utökad från fem till sex dagar utan även att den nu är påbörjad. Och det hade säkerligen de flesta blivit superglada för. Men jag är kluven. För visst är en extradag att spendera på fix och don i boningen inte helt fel. Fast! Jag hade ju så mycket sett fram emot den där lilla julavslutningen med tårta och julmust som vi skulle haft imorgon. 

För så här är det: jag har inte bara saknat ett ställe att kalla jobb att gå till under tiden som arbetslös, jag har även så mycket sörjt allt det där sociala som man på något sätt bara tar för givet när man har ett jobb. Och så mycket känner sig ännu mer utanför om man aldrig har en chans att få ta del av det. Jag pratar om de där fikapauserna, luncherna, småfirandena inför ledigheter… 

Så är det liksom med det… Fast jag tror jag överlever, får väl försöka styra upp någonslags minibaluns med djuren om det skulle krisa… Men den tiden den sorgen, nu skiter vi i det och tar en kik på dagens stass istället:


Kofta – Odd Molly Egotrip short wrap cardigan, multi, stor stickad sjal – Hunkydory Perfectly square scarf, black, handledsvärmare – Odd Molly Aguarana sleeve warmer, multi, jeans – Please, pjux – Jeffrey Campbell Brit 2. 

De där koftorna alltså, de skulle jag nog bott i om det inte fanns mysdressar att lulla runt i hemma... Hoppas ni har en bra kväll därute. Tjing för nu!

2 kommentarer:

  1. Jag känner igen mig på pricken! Man tar mycket föregivet när man har jobb. Det är som två skilda världar och jag är också i din sits. Vidrigt!
    Tack för din ärlighet om sådant här, det är inget man ska prata om utan istället skäms över. Du ändrar lite på de reglerna och det uppskattar jag otroligt mycket!
    God Jul från Kicki, en trogen läsare!

    SvaraRadera