Powered By Blogger

söndag 30 september 2012

Är det någon som vill swappa?

Hur mycket jag än vill ha dem, i år igen, så är det bara att inse sorglig fakta, att de är för stora… Så! Därför undrar jag om det finns någon som har dem, eller en av dem i storlek 1 eller 2 och vill swappa till en 3:a?... Jag pratar om de här: 



Från Odd Molly (såklart… ;o)) men namn och allt det där har jag tappat bort ur minnet… Det ska vara just de här, äldre med knytband under bysten, jag är INTE intresserad av att byta mot de nyare varianterna som heter Overcast nånting… Mina är flitigt använda så de ser självklart inte sprillans nya ut men hela och rena och utan skavanker. Jag kan självklart ta bilder på mina jackor om någon så önskar. 
Det var alles för den här gången. Ska försöka bestämma mig för om jag ska ge mig ut och plåta lite kyrkogård eller om jag ska ta en mindre svängom i städland innan en eftermiddag med min mamma står på programmet. Svårt val av en vill och en borde... Vad ska ni hitta på denna söndag? Ha en bra dag därute. Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag har en röd Nylonparker stl 3 om du vill byta med din mörka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu var det ju inte färgen utan storleken, så 3 är fortfarande för stort, men annars tack. Kram!

      Radera
  2. Hej!
    Jag har en Nylonparker svart i storlek 1 som jag har tröttnat på. Den är i jättefint skick, jag har inte använt den mycket.
    Om du vill så får du gärna köpa den.

    susanne.e.svensson@telia.com

    Vänligen Susanne

    SvaraRadera
  3. Lycka till med jackjakten:) Och vad sysslar man med en söndag i casa Gunnarsson? Jo, färgar ena ungen rosa:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Här blev det skogspromenad på Balsberget; en riktig oas nära stan. Lycklig hund, lycklig unge och mamma som njöt klar luft vad kan man mer begära?

    SvaraRadera