Powered By Blogger

måndag 17 september 2012

Snacka om värsta abstinensen


Det kan vara så att han, mannen på bilden som letar hus på Mallorca, är lite vassare på att ha besvärliga I-landsproblem… Men mitt är inte så dåligt det heller, för jag hann ju aldrig blogga riktigt igår. Och inte ta en enda bild, och därför inte heller Instagramma det minsta lilla… snacka om värsta abstinensen det har dragit med sig.
Satt visserligen fast med näsan i datorn i princip från uppvaknandet till det att ögonlocken damp ner igen igårkväll men det var jobb och uteslutande jobb för hela slanten. Och ångest när det inte går som jag vill, inte blir som jag vill, och huvudvärken blixtrar sig ner i skallen, och jag samtidigt tryckte mig magontigt sprängfull med godis och choklad, och alla gamla dåligtmåendevibbar från mitt förra jobb gjorde det sällskap, för jag ska som sagt inte säga ja när ett nej hade passat betydligt bättre… 

Låter galet. Är galet. Och denna dag kan gå samma öde tillmötes för jobb är hårdprioriterat, av måsteskäl. Vilket inte känns helt tipp topp… ;o) Framförallt inte om jag inte hinner blogga idag heller… ;o)
Så lika bäst att dra igång, och förhoppningsvis få överstökat och klart så att i alla fall  bloggabstinens och därmed I-lansdbryderier kan motas vid grind denna måndag… Vad ska ni göra idag? Var rädda om er själva och varandra. Kram!

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas allt går bra med vad du håller på med.
    Själv är jag ledig idag och ska ut på långpromenad med Otto, fundera på om jag ska sälja några saker som blivit hängande eller inte och ta tag i företagartankar.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Du e duktig!! Ja, jag sitter ju på jobbet och har väl någon slags idé om att städa lite i skåpen när jag kommer hem. Förbereda lite för hemflytt..fast jag stannar några veckor till.. KLem och ta´t lugnt, du fixar ju det!

    SvaraRadera
  3. Oj vad jag flinade åt bilden.. :)
    Ta ett djupt andetag vännen och bloggen finns ju kvar även om du kanske inte hinner idag. Du är bäst!

    SJälv ska jag ta mig till Malmö Rådhus om en stund och så ska en sorts nyttig hamburgare lokaliseras på Max. Kyckling med GI-bröd eller nåt sånt.
    <3<3<3

    SvaraRadera
  4. Det kommer att gå skitbra! Du kan ju dina grejor! Här är det jobb som fan som gäller med, måste ju jobba igen när man varit ledig;) Kram

    SvaraRadera
  5. Tack som fan för pepp! Ni är bäst! Kram!

    SvaraRadera