Powered By Blogger

lördag 29 september 2012

En gårdag på utflyktande fot med la famiglia

Sol och så snudd på vindstilla det går att bli i en blåshålsby. Fredag på det och lite utflyktsvibbar i benen. Det blev en anspråkslös tur till Helsingör. Mr Make skulle shoppa en sak på loppisen vi besökte i lördags, den var stängd. Så då fick vi roa oss med lite annat istället... Men för att ta det från början så föregås ju alltid ett danskbybesök av en båttur, där vi träffade på vännerna J och S…



... och Ajax hund bestämde sig för att J var en kul kille.


Och vips befann vi oss i gränderna i Helsingör. Och egentligen finns det inte så mycket att säga, så jag låter väl bilderna få utgöra storyn relativt ensamt här. 





Jag är grymt svag för ljuslyktor. Tog en funderare över dessa men glömde sen bort att köpa dem. 


Ett försök till dagensbild där man knappt ser stassen för alla plagg. Fem lager Molly upptill där bland annat Fancy long blouse och Timeoutwrap ingick. 



Skippade ett besök i favoritbutik Krystallen, mest för att erfarenheten påminde om att ett sådant brukar vara förenat med mycket villha och en tom plånbok efteråt. 


Ajax däremot var på väg in i varannan butik och snudd på varje pub vi passerade, men det blev inget butiksrantat alls denna dag faktiskt. 


Ondskefulla skyltdocksklanen. De är många och de är ganska obehagliga att möta blicken på.


På stora torget var det lite marknad. Hade jag bara vetat vad jag skulle ha sådana här band till så hade jag garanterat köpt på mig en påse blandat, för de var hur sjukt fina som helst. Har någon av er idéer på vad man kan göra med dem? 


Och minsann om inte julen är framme och nosar på verkligheten...

FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄR UNDER

6 kommentarer:

  1. Jag håller med om skyltdockorna för jag vet vilka de är. Jag har också passerat dem i Helsingör och ryggar tillbaka varje gång eftersom de ser så levande ut och just ondskefulla som du skriver.
    Brukar läsa hos dig men första gången jag skriver. Ska bli bättre på det.
    Ha en bra dag önskar Eva i Klippan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis, man ryggar tillbaka... och kan samtidigt inte låta bli att glo på dem fast att man inte vill... galet :o) Kram!

      Radera
  2. Eftersom jag spontant o naturligtvis tilll ex födelsedagar, letar jag ständigt efter vackra band. Skulle inte kunna ge bort en gåva utan ett paket jag själv skulle vilja ha. Därav intresset av band/snöre i olika format o modeller. Det var bara mitt tips om du förstår hur jag menar...
    Ha en fin lördag o njut av vackra hösten!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack för tipset! Jag är kass på fina paket men skulle vilja bli bättre för vet ju själv hur kul det är att få... så det var ett mycket bra tips det här. :o) Kram!

      Radera
  3. Har sett kuddar som är gjorda av massor av band som sytts kant i kant på något tyg. De var ganska häftiga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det låter onekligen riktigt coolt! Dumt nog är jag noll sykunnig men maken är så kanske att jag skulle klura på något sådant. Tack för tipset! Kram!

      Radera