Powered By Blogger

fredag 14 september 2012

De kunde jag ju inte motstå att spana in

Helena tipsar om att Odd Molly har släppt loss produktbilderna för vinterkollektionen. Ni hittar dem HÄR. Och de kunde jag ju liksom inte motstå att spana in. En väldans liten kollektion och inget som jag känner wow måste ha inför. Men ett par nyfiken-på hittade jag dock. Dessa: 

Rupicola cardigan, pink 

Rupicola jumper, orange

Whitlove jumper, silky white


Achuar sleeve warmer, dark pink

Achuar knitted scarf, dark pink

Mycket rosa, passar ju fint på en vän prinsessa som mig… ;o) Vad säger ni om vinterplaggen? Har ni någon eller några favoriter?
Tusen tsuperack för alla era kommentarer i förra inlägget!!! Där har jag att plöja igenom… ska kolla lite närmre på era förslag under helgen. Och kanske nätklicka lite också. :o) Nu ska jag dock jobba vidare en stund till, innan ögonen går helt i kors, de är på riktigt god väg redan… Gonatt & Kram för idag!

4 kommentarer:

  1. Rupicola Jumper känns lite jag faktiskt..tack för titten och go´natt. Kramar kudden nu snart

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte på dig när jag såg den och dina fina koftor, så den är nog allt en du. :o) Kram!

      Radera
  2. Visst var det en mindre kollektion än vanligt? Jag hade ju hoppats på något mer... Sjalarna gillade jag i alla tre färgerna. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad liten... kommer inte ihåg exakt hur mycket det varit tidigare men absolut mer i alla fall. fast bra också för då har man några habegär mindre... :o) Ja sjalarna gillar jag också i alla färgerna, ser riktigt fina ut. Kram!

      Radera