Powered By Blogger

onsdag 12 september 2012

Rundtur med ett udda firande på sluttampen

Plötsligt slog det mig, att det fanns ett firande som fallit i glömska. 11 september 2010. Två år plus en dag sedan. Då träffades jag och Lingon första gången. På en Molly-träff i Malmö. Sedan dess har det blivit många Mollysar provade, en hel hop galenbilder tagna, men framförallt en hel massa vänskap i omlopp. Värt att fira, så det gjorde vi… improviserat och på ett något udda sätt… Men det kommer jag till sedan, först en rundtur i eftermiddagens aktiviteter… Trots att den har stora luckor då jag är väldigt slapp och slö med kameran just nu. Och därför har ag även stulit en del av Lingons bilder till detta inlägg… Fast det började, som ni redan vet med att vi överlät Rosen i en tatuerares våld.





Sedan postades det paket, besöktes klädbutiker, där nyheten att höst-Mollysar äntligen har landat även i min lilla by nådde mig när vi klev in på Zebra.



Det blev dock bara sjalen som provades. Den här gången… Ja och så en tröja men den var signerad Religion. 



Vidare till Cirkus där hunden jag tror heter Texas stal, i alla fall en hel del av min, uppmärksamhet från kläderna. Så som bara söta djur lyckas göra… och inte riktigt all uppmärksamhet. 


Därefter en odokumenterad fika med massa babbel om livet i stort och ett projekt vi ska försöka ge oss på (sa jag kryptiskt… ja det är kul att spela svår ibland ;o)…). Och det var då jag kom på det där med två år. Och Lingon kom på något som skulle bli firandet. Efter att jag släpat med henne på en intervju, eller en halv sådan, för jag gjorde andra halvan igår. Femtioprocentig då enbart på grund av att jag och intervjuobjekt J, som jag har känt i typ ett hundratal år, råkade prata bort tiden med helt andra saker.


Vi blev visade det trendigaste på killfronten denna höst:



Lingon fick se mina pinsamma kråkfötter till skrivstil, de som jag ofta inte ens kan tyda själv, bra där när jag sedan ska få ihop sanningsenliga texter efter det. Liksom. Hon fick även provat en stencool jacka…



… och tagit bilden som lätt hade kunnat skapa en hel hop av rykten i den lilla skvallerstaden där jag bor om det till exempel hade hamnat på nätet:


Och Lingon blev väldigt inspanad av väldigt söt person av motsatt kön... :o) Dumt nog märkte hon det inte själv... Och NU the firande. Som bestod i att… 


… frossa i smink på Åhlens. För min del uteslutande läppstift. Som jag inte har ägt ett enda av på säkerligen tio år… Och som jag velade gravt med i säkert en halvtimme. Mörkrött eller ännu rödare mörkrött…


Vilket slutade med att jag mest såg ut som McDonaldsclownen som gått bananas. Men läppstift blev minsann köpt, Rosen tittad till och Lingon vallad till tågperrongen. 


En jäkla bra dag det här! Fast jag tycker nog att två år kräver en lite större firarbaluns vad det lider… Och så är jag nyfiken på hur Rosens tatuering blev. Fast det lär hon förjoppningsvis visa själv, vad det lider… Kram för idag!

3 kommentarer:

  1. Förefaller som ni verkligen lyckades få ihop en dag som innehåller det mesta man kan önska sig, blir nästan lite avis, men det är trevligt att få närvara på nätet! Ska bli spännande att se tatueringen, själv har jag en liten pyttig en på foten.
    Kramizar mags

    SvaraRadera
  2. Vilken dag!!! Och vilket sällskap! Och hundans vad fräsch du ser ut!!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig dag! Supersnyggt med läppstift!
    Klart ni ska fira med baluns :-D

    SvaraRadera