Powered By Blogger

måndag 3 september 2012

Gårdagskvällens stass & biverkningarna idag

Egodivig på det tråkiga av sätt som jag är håller jag mig inte till att kasta ut en skitdålig lysrörsdränkt bild på gårdagskvällens stass. Det blir två kassa bilder:



T-shirt – Religion, svart sammetsväst med bling – åtta år gammal från Day Birger et Mikkelsen, svarta jeans – Please, svarta pjux med klack – Neosens, döskallehalsband – Rock by Sweden, bälte – Cowboybbelt, väska – Odd Molly.

Spelningen var magisk! Och lång och jag blev full. Joråsåatt, tre glas vin, nja det kan nog ha varit fyra om jag tänker till lite… och tanten är askalas. Känns i skallen i dag. Ordentligt! Och rödvinsfläckar på tröjan, inte heller bra… Vanish kanske?... Eller har någon av er bättre tips?... Idag en hel massa att ta tag i. Sådana där viktiga försöka-komma-vidare-i-livet-saker. Till exempel. Det är väl bara att ta till klyschan bita ihop och sätta igång… Typ nu. Peace out! Kram!

11 kommentarer:

  1. Svar
    1. TackTack! Vet inte om jag kände mig cool direkt men gillade stassen rätt mycket faktiskt. :o) Kram!

      Radera
  2. För mig räcker det med två glas numera...
    Tål ingenting längre.
    Förstår att spelningen var bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä jag tål inget heller längre. Så lite förvånande att jag fick i mig hela fyra glas utan att hamna på magpumpen... :o) Japp, kalasbra! Skulle han inte spela i din by snart? Kram!

      Radera
    2. Jo O Learys på lördag men då sambon är och solar sig och jag inte har nån barnvakt får jag väl sitta här hemma istället. =)

      Radera
    3. Men fy fan vad trist! :o( Kram!

      Radera
    4. Han är välkommen hit och dra en låt. Haha!

      Radera
  3. Hahah å förlåt men det var så kull att du helt kallt konstaterar....och jag blev full :) Jag vet aldrig numer hur mycket jag tål - kan bli både glada och tråkiga överraskningar.
    Kram snyggo!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja känner igen det där, att inte veta vad man tål. Mindre och mindre skulle jag vilja säga... Billigt men kanske inte helt bra... :o) Kram!

      Radera
  4. Såå snygg!

    Charlotte i Borlänge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Trivdes grymt bra i stassen så kul att höra att det var snyggt också. :o) Kram!

      Radera