Powered By Blogger

fredag 28 september 2012

Tjugosex gånger Instagram – fint & fult i vanlig ordning














Tisdag: om ni trodde att ni redan hade fått se alla mina bilder från Köpenhamn så trodde ni fel. Eftersom jag för tillfället är galen i att Instagramma så klämde jag så klart till på okynnesfronten även här. Fint och fult i vanlig ordning, den här gången med ett överslag åt det fina. I alla fall i mina ögon. 

Onsdag: en tråkig dag som i mångt och mycket regnade bort. Så jag försökte förtränga smattret på rutorna genom att röja rejält i köksskåpen. Vilket resulterade i en gedigen skörd med sopor. Lyckades dock pricka in en vovvenad i ett tillfälligt uppehåll och fick då hösten ganska hårt slängd i ansiktet. Livade upp hela skiten med att dreggla lite över Gina Tricots reklam på tv. Något som avstannade tvärt när jag besökte butiken i dess verkliga form igår. För villhaigt på tv var mest bara trist och sladdrigt i närbild. 

Torsdag: konstaterade att det ser ut som om någon ritat streckgubbar under Debbie katts tassar. Fastställde även att parken befann sig i samma höstdepp denna dag, eller om det är jag som gör det... höstdeppar och tänker alldeles för mycket… Men! Det finns dock en och annan blomma som hänger sig kvar än, även om färgerna denna dag främst stod att finna på Ica. 

Ha en bra fredag därute. Var rädda om er själva & varandra. Tjing!

6 kommentarer:

  1. Ja tyvärr är det ofta så med Gina Tricots kläder. Skitsnygga på bild och rena skräpet på riktigt. Men man kan hitta enstaka guldkorn där:) Och så tycker jag att det är dags att visa upp dom nya pjucksen! Ha en bra fredag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trist när det är så... Tyvärr missade jag guldkornen dock men kanske nästa gång :o) Kram!

      Radera
  2. Tack "gode gud" för Instagram ;-) haha...skitkul med dina bilder...du har känsla för det där :-)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... håller med dig, jag är gravt Instagramberoende. Fast det vet du säkert redan eftersom jag har koll på dig där. :o) Kram!

      Radera
  3. Fina kattassar tycker då jag. =)

    SvaraRadera