Powered By Blogger

tisdag 4 september 2012

Därför har det varit pippigoogling på hög nivå

Jag har en fågelbur, som jag släpade hem efter att först ha dragit runt på den under nästan en hel dag, i Amsterdam, där denna bilden då togs:


Jag har en fågelbur, men ingen fågel. Och så kan man ju inte ha det. Därför har det varit pippigoogling på hög nivå halva kvällen här. Fast det går inte helt bra. För inte fan hittar jag någonslags pjodd. Jag pratar alltså INTE en levande varelse, för en sådan hade garanterat våra kattmonster skrämt ihjäl på fem sekunder… Jag pratar en variant i kanske tyg, eller något annat piffigt ickelevande material. Som funkar i inburat format... Och även om det kanske är en smått galen fråga så ställer jag den i alla fall; är det någon av er som har koll på var det går att webshoppa, eller irl-köpa, en låtsasfågel?...  Får det går ju inte att ha en tom fågelbur hur länge som helst… Gonatt & Kram!

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag har en gammal julpyntsfågel som sitter ovanpå fågelburen istället för i. Titta på loppisar, där kan man ibland hitta lite trevliga fåglar.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  2. Hihi. Klart det finns massa fejkfåglar, jag såg några i inredningsbutiken häromdagen. http://www.butikstylish.se/inredning/267-dekorationsfagel.html

    Så himla fin bild på dig!
    kramar

    SvaraRadera
  3. Jag vet att jag har sett fina pippifåglar nånstans! Men var? Klurar och hör av mig! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker dessa från Greengate var snygga: http://bagarenochkocken.se/ovrigt/ovrigt/greengate-dekorationsfaglar-roda-med-clips/
    www.skapamer.se hade också några färgrika snyggingar.
    Kram

    SvaraRadera