Powered By Blogger

lördag 1 september 2012

Fråga vad du vill om tatueringar

Jag kör en liten frågestund igen. Men den här gången enbart om tatueringar. Anledningen till det? Att jag har fått en del frågor inom just det området på sistone. Mest på mailen, som jag för en bitter fejd med då jag kommer in där typ en gång av tiotusen :o( så de flesta har förblivit obesvarade (sorry för det) och därför gör jag så här istället. Ställ er fråga, eller frågor för den delen, i kommentarsfältet, så samlar jag ihop dem och ger svar på rubbet i ett inlägg.


Och där jag inte kan bidra med korrekt respons kommer mr Make att rycka in som expertkommentator. Efter snart nio år som yrkesverksam tatuerare kan han nämligen axla den titeln med bravur. Om någon undrar… Om vi säger som så att ni har på er fram till onsdagkväll, vilket blir fyra dygn, det är väl ganska lagom? Och att svaren sedan dimper in senast under nästa helg, känns det som ett okej upplägg? Ja vad fan, det får det göra… Så! Bara att börja fråga på… Och det finns inga dumma frågor, bara så ni vet. Kärlek & Respekt!

5 kommentarer:

  1. Jag har bara en fråga egentligen: När kan jag få boka en tid hos The One and Only Mr Make?
    Har en sfinx som är trött på att vara i stödhem ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är ju ett oskrivet blad och är helt lost i gaddningsvärlden. Vad jag funderat lite på är en fjäril/slända eller flera små fjärilar nedanför nacken/skulderbladen området någonstans. Min fråga då: Är det ett ställe det gör väldigt ont på och vad ungefär skulle det kosta. Den ska inte vara för stor men inte för fjuttig heller. Det där med färg eller inte har jag isf inte bestämt. Kram och krya på dig så ses vi nästa gång :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller en orm kanske.. Är nyfiken iaf :) Kram

      Radera
  3. Bästa tatueraren i Skåneland på att göra tigrar?

    SvaraRadera
  4. Helen: Bara att hojta om när du vill och kan så fixar jag en tid. Så hojta!
    Ni andra får svar till helgen. Kram!

    SvaraRadera