Powered By Blogger

torsdag 6 september 2012

Dagens & att ha testkört inför megaviktig händelse


Vit blus – Spira Lou Lace, skinnjacka – Odd Molly Leatherette biker jacket, powder, jeans – Please, armyfärgade gympapjux – gamla som gatan, noll koll på märket på dem, bälte – Cowboybelts, väska – marknadsfynd från i sommar.

Fast! Det är inte enda stassen som har figurerat på min kropp idag. Jag har nämligen gett mig i kast med en spontanprovning. Av Hunky Dory. Bland annat:


Vill ni se plaggen på också? I så fall kan ni knalla in här ett gäng timmar senare igen, för innan jag börjar beta mig igenom de bilderna så vankas en av årets absolut viktigaste händelser. Robinson final. Och det alldeles strax. Och det dessutom med excellent sällskap. Som i bästa kamrat Flipfloppan ständigt närvarande på sms-linjen. Man måste ju ha någon att kommentera detta megaviktiga med, och vi testkörde greppet tidigare i veckan så vi vet att det funkar bra. Som tur är… ;o) Så nu kör vi! Ses! Om ni känner för det… Kram!

4 kommentarer:

  1. Men varför i hela fridens namn vann hon???
    Har inte följt Robinson men nog är väl hon en rätt osympatisk person? Hade nog hellre sett Robban som vinnare - t o m om han var blå. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det där undrar jag också. Och är riktigt jäkla skitsur dessutom. Höll på Robban sen jag fick veta att han skulle vara med. Tycker han är helskön. Fan!!! Livet ÄR orättvist. :o) Kram!

      Radera
  2. Vet du om det har kommit höstnytt från Spira än?
    Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen aning men jag tänkte detsamma idag. Ska försöka ta reda på det under nästa vecka. Kram!

      Radera