Powered By Blogger

torsdag 27 september 2012

Mest bara för att jag gillade färgerna

Det är spridda skurar på tyckande vilka sleevewarmers ni anser vara snyggast. Och svaret på denna livsviktiga fråga, vilka jag till sist fick med mig i förrgår, är:


Som heter Aguarana sleeve warmer, multi. Att det blev just den kulören var mest bara för att jag gillade färgerna, gladfärger, och att jag bestämde att de passar till det mesta. Skulle det plötsligt börja regna pengar över mig så ligger de båda andra också risigt till… För jag vet ju av erfarenhet att de kommer att bli grymt mycket använda. Med start idag, för det är ju helt galet vad kallt det är… 

Annars är det förkylning på stark ingång här, en eventuell del 3 av skorspanartur på stan, tråknödvändig matshopping, ännu ett litet steg mot målet i operation julstädning, regnruskkryddade vovvenader… Inget revolutionerande spännande med andra ord… Men ändå, nu kör vi torsdag… Var rädda om er därute. Tjing!

9 kommentarer:

  1. Underbara färger passar dig perfekt kram Diana

    SvaraRadera
  2. Samma här..mest för jag gillade färgerna. :)
    Kramar och krya på snoken vännen

    SvaraRadera
  3. undrar om några utav please byxorna finns kvar som du la ut sista april??
    svara gärna till min mail .
    maggantheonly@live.se

    SvaraRadera
  4. Du köpte dom finaste! Är lite sugen jag med men räkningshögen i går tog död på alla ev shoppingplaner;) Kram!

    SvaraRadera
  5. Bra val! Trist att vara förkyld, jag tränade i morse och ska förhoppningsvis köpa tjockjacka ikväll. Inget upphetsande precis här heller alltså. Klem

    SvaraRadera
  6. Fina. Jag har också börjat få en lite mer positiv inställning till blått; måste vara åldern. =)

    SvaraRadera
  7. Här har detdan använts torgvantar minsann. Oh, nu ser jag, det är ju multifärgerna i den. skuöle ju passa perfekt till min multi-canna! Tittar snabbt bort, alla dessa frestelser!
    Här är det redan förkylt! Ingen röst alls!!!!
    Kram

    SvaraRadera