Powered By Blogger

onsdag 19 september 2012

Liten provning av höst-Mollysar


Easygoing short cardigan, little grey melange 1399:-

Storlek 1. Ett helt annat material än vad jag hade fått för mig, jag trodde stickad men den var mer i bomullstrikåstuk. Vilket nog mest är en fördel för den är mjuk och kanonskön att ha på sig, inget stickigt överhuvudtaget. Tyckte dock den var lite väl vid och flaxig nertill men hålmönstrena gillar jag och den ”lilla kragkanten” är superfin. Så ett möjligt fall för önskelistan.


Feeling cardigan, chalk 1399:-

Storlek 1. Denna är däremot stickad och därmed även en smula sticksig, men ändå inte så att det blir outhärdligt eller megastörigt. Riktigt fina hålmönster och rak i modellen. Den satt bra så jag vet egentligen inte varför jag fick för mig att prova en 2:a också men det fick jag:


Feeling cardigan, almost black 1399:-

Storlek 2. Något för stor så därmed lite luffarvarning. Inte helt förtjust i färgen på knapparna, jag tycker de sticker ut och tar över lite för mycket, på ett dåligt sätt. Annars säkerligen en kofta som kan vara väldigt användbar till mycket.


Canna cardigan, dark grey 1899:-

Storlek 1. Jag gick förbi denna flera gånger. Cannkoftorna har aldrig tilltalat mig, jag har tyckt att de har bjudit på för mycket onödigt ”tyg” framtill, liksom. Men denna gjorde sig ändå omöjlig att låta bli att släpa med till provrummet. Mycket för att jag föll för färgerna och mönstren. Och mitt forna tyckande fick sig en rejäl känga när den kom på för den satt riktigt snyggt (tycker jag själv alltså) och även om det är en del kofta framtill så blev det ingen gravidvarning. Alls! Dessutom mjuk, skön och lite stilig liksom… Så denna är absolut ett fall för önskelistan.


Sparkly remix blouse, white 1299:-

Storlek 1. Jag har provat denna modell tidigare men för länge sedan, då, när jag var en tjockis, gick vi inte alls ihop. Och det gör vi nog inte nu heller eftersom jag har svårt för blusar med för mycket vidd nertill. Men jag upplever ändå höstens variant som något lite mindre flaxig och jag blev lite småkär i guldbrodyren till det vita. Snyggt, fräscht!


Light cotton embr l/s blouse, white 1199:-

Storlek 1. Denna har också lite vidd nertill men absolut inte lika mycket som remixen. Och därför helt okej. Har gillat den på bilder, och ännu mer i verkligheten. Föll stenhårt för brodyren upptill, halsringningen och det mjuka bomullsmaterialet. Ett riktigt fin blus att använda såväl till vardag som till partaj. Helt enkelt. 

Provningen är gjord på Zebra i Helsingborg. De har en hel massa mer än det jag visat, vissa plagg har jag redan provat på annan destination, men några till som jag är nyfiken på kan mycket väl bli offer för en ny provning ganska snart. Men idag är det mest bara städning av boningen på schemat. Ett välbehövligt projekt… Så tjing för nu! 

4 kommentarer:

  1. Fin provning och ha en skön dag vännen.
    kram

    SvaraRadera
  2. Du är så snygg i canna cardigan och i den vita light cotton l/s blouse. SÅ SNYGGA på dig snygging!
    Hoppas du snart är på bättre humör.
    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Det är de två jag gillade bäst så kul att höra. :o) Kram!

      Radera