Powered By Blogger

onsdag 26 september 2012

En tröja som jag aldrig har tittat på...

... dök upp i kattauktionen. Vanlig, enkel, inget speciellt. Så troligast därför jag inte brytt mig om den. För enkelt har varit ganska trist i mina ögon... Tills nu. För! En diskret tunn bomullströja med långa ärmar. Precis vad jag letar efter, att ha under, visserligen med en hel massa annat, för ja, jag är helt övertygad om att det är en riktigt ruggig istid som ligger och ruvar runt hörnet. Kallaste hösten och likaså vintern ever liksom... Någon som är inne på samma linje?
Tröjan ja, nu är den här. Och jag är nog ta mig tusan rätt så såld på den faktiskt:


100 gr cotton jersey l/s, lite lilac i storlek 1. Me like mycket. Och är det någon som har produktbild på den så tar jag tacksamt emot en sådan.

Och på tal om kattauktionen förresten. Jag saknar fortfarande betalning och adress till Ulrika som vann sjalen nummer 13. Har jag inte hört något till imorgon kväll, torsdag så går budet över till Susanne S som hade det näst högsta, på 120:- om hon fortfarande är intresserad? När det gäller de andra smyckena Hilde skänkte så har jag inväntat sista vinnaren och därför har hon inte fått adresserna till er andra heller. Sorry för det... :o( men mailar över till henne under dagen. Så vet ni. Och det var alles för nu. Take care därute & Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Men vad bra, jag tänkte nyss maila dig angående adresserna:) Snygg tröja som ser jättemjuk ut.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den enkla baströjan har jag köpt i flera år, älskar dom! Perfekta ha under tröjor o koftor när Sibirienkylan kommer..den i lila är en av mina favoriter. Grattis till bra köp!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att du blev nöjd. Systerdottern tyckte den var för kroppsnära, men det är ju allt utom fotbollströjor typ. =)
    Jag har en almost black och ja de är verkligen sköna.

    SvaraRadera