Powered By Blogger

torsdag 27 september 2012

Dagens – som halkade in på gamla takter



Sidentunika – Odd Molly Ceremony s/s short, powder, kofta – Odd Molly Timeout wrap cardigan, almost black, jeans – Please, skor – Neosens, jacka Odd Molly CC jacket, almost black, sjal – Odd Molly Cascais i guld. Och nya armvärmarna.

Ovanligt många Mollysar på en och samma gång för att vara mig nu för tiden. Dessutom chockade jag mig själv lite genom att visst plötsligt stå där framför spegeln iklädd tunika som når nedanför häcken och längre kofta… Vilket känns som urminnes tider sedan sist… Varför det blev just så där har jag ingen aning om, tänkte på annat när jag stressat ryckte plagg i garderoben så det får nog tillskrivas stundens oförutsägbara ingivelse. Typ.
Men det kändes helt okej att vara inne på gamla takter igen. Sidentrasan som stått pyrt till att få respass övergick till och med till att få en beständig plats i min Mollyrob. Så pass okej alltså.
Och mer än så blir det inte här idag. Det får vara lite fåordigt, ytligt, tråkigt, när skallen kokar över av en hel massa tankar på en hel massa andra håll… Pjuxen får ni se imorgon, och troligast terrar jag er med en massa Instagrambilder då också, och ett inlägg om en fin kattalmanacka, julkort och Muffin som vykort, saker som ni kan köpa om ni vill. 
Och kanske, som i om regnet håller sig borta, bär det av på utflykt med mr Make och vovvarna imorgon och skulle det bli så får ni säkert även ta del av den turen i någon form… men det är då. Nu är det god natt och tack för idag! Take care!

4 kommentarer:

  1. Du är supersnygg i tunikan, så det var bara att du ändrade dig :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Instämmer helt med Helena ovan!! Du är supersnygg i tunikan, behålla är helt rätt!! (själv köpte jag den plus två andra i samma modell, aldrig använda ännu..) Så därför förstår jag din tidigare tanke på ev försäljning. Tror på vänta ut tiden lite, sedan eller snart kanske den åker på mer..brukar säga att en del måste få mogna till sig i garderoben innan dom åker på! Knäppt, jo jag vet...
    Hoppas du har lika vackert höstväder med strålande sol som vi har!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Håller med dig, vissa plagg verkar behöva mogna lite i garderoben. :o) Kram!

      Radera