Powered By Blogger

lördag 29 september 2012

Instagraminläggens vara eller icke vara… vad tycker ni?

Ni som brukar kika in här har troligen sett mina inlägg med Instagrambilder. 
Om inte så hittar ni dem i samlad trupp om ni klickar HÄR. Jag är helt galet såld på att Instagramma, man kan nog kalla det min nya menlösa hobby... :o) och jag gillar på sätt och vis att leka inlägg med en del av de bilderna. 
Men! Samtidigt känner jag att det kanske blir lite tjat och upprepningar när jag samlar flera dagar i en klump, dagar som passerat, dagar jag redan rapporterat om. Så kanske ska jag istället kasta ut dem efter varje dag, de dagar jag har några och känner för det... Eller kanske att jag istället ska lägga ner dem helt… 

Och eftersom detta är dagens gigantiska I-landsproblem, som jag velar fett om fram och tillbaka så tänkte jag be er om hjälp. Eftersom ni läser här och förmodligen kan se det ur ett lite ”nyktrare” perspektiv än vad jag kan. Eller åtminstone så vet ni ju vad ni tycker… Så! Vad tycker ni om Instagraminläggens vara eller icke vara? Som nu, dag för dag emellanåt eller inte alls? 

Tackar som fan om ni har lust att ge lite feedback i frågan! Och som kronan på verket blir det lite Instagrambilder… ;o) Denna gång hundarna, från gårdagens Helsingörstur och dagens slappeftermiddag i sängen framför tv´n. Tjing för nu!



8 kommentarer:

  1. Jag gillar dina klumpinstagrammande - precis som de har varit.
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag instämmer med Rosen, men jag tycker ju om allt vad du gör och skriver.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Jag röstar för. Gillar de väldigt som du vet. Nu ska jag packa vidare, klem

    SvaraRadera
  4. Jag gillar alla dina bilder och det du skriver så sluta inte med det.

    Kram marie

    SvaraRadera
  5. Jag gillar ditt instagrammande. Kör på/K

    SvaraRadera
  6. Gillar dina instagrambomber :) Kramar

    SvaraRadera
  7. TackTack! Eftersom ni tycker så får de finnas kvar :o), men får se i vilken form... det får bli efter mitt sinne och humör helt enkelt, så kanske som ni,kanske lite kortare dag för dag... men ni lär märka vilket... :o) Kram!

    SvaraRadera