Powered By Blogger

tisdag 18 september 2012

Nu är det mailat & efterlyser Cina

Nu ska jag ha mailat betalningsuppgifter till alla er som vunnit något i kattauktionen, den delen av den som jag haft HÄR hos mig. Ska eftersom min mail inte alltid levererar allt den får i uppgift att skicka vidare… Så har ni inte fått mail: hojta! Jag saknar dock mailadress till Cina som vann mössan, auktion nummer 5, så du får väldans gärna höra av dig till mig, här eller på mailen!


Själv ger jag mig i kast med sluttampen av mitt frilansuppdrag. Sedan kommer jag troligen att gå i deck, för det står hur många minus som helst på mitt sömnkonto. Har galet svårt att somna, hinner se siffror på klockan en bra stund efter att den passerat midnatt, vaknar ändå vid 04 och kan inte somna om… Och däremellan slår jag upp ögonlocken minst två gånger per natt… Så där fick ni ett litet I-landsproblem på köpet, för stackars mig… ;o) Tjing!

4 kommentarer:

  1. Nej det är inget I-landproblem alls att inte kunna sova. Men det är nåt som bör åtgärdas.
    Själv kan jag inte sova om jag dricker rödvin så det är slutt, prutt finale med det. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visserligen har jag druckit lite rödvin på sistone men tror inte det handlar om det för min del, för jag har inte druckit varje dag... Kanske oro har samma effekt... Tack för omtanke i alla fall! Kram!

      Radera
  2. Stress gör att man inte sover så bra, oavsett. Jag håller tummarna för att du blir färdig med jobbet idag så kanske sömnen blir lite snällare mot dig.
    <3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp jobbet blev klart igår, som det ju blir nu när jag är så enormt slö och svarar först en dag senare... :o) Kram!

      Radera