Powered By Blogger

måndag 3 september 2012

Tjugofyra gånger Instagram – inte vig nog & krävande sms













Lördag: lullade runt i hemmet i någonslags dåligmående. Som ändå gjorde att jag av rastlöshet nästan fick för mig att börja klättra på väggarna. Men eftersom jag inte är vig nog för det så hängav jag mig istället åt komplett menlöst okynnesfotograferande. Som synes. Sedan blev det mys med Muffin och ett glas rött i ett annat slags försök att skoja till det. Muffin är förresten fortfarande inte sig själv men hon har i alla fall börjat hänga lite med mig igen, om än inte i riktigt samma utsträckning som före könsstympandet… :o(

Söndag: fortsatt sänkt kroppstillstånd, men fotodårenerverna alltjämt vid god vigör så det blev menlösa bilder även denna dag, som var igår. Till stor del är det djuren som blir terrade, för att de finns i min närhet, är tacksamma ”objekt” och för att de betyder en himla massa för mig. Tog mig dock ut en runda också. Och spanade in verkligheten. Vilket är kul, något jag ska gå in för att göra lite mer för det finns alltid nya saker att upptäcka. Om det sedan är viktiga saker eller ej spelar mindre roll. Viktig är dock mr Make och eftersom han tvingades tillbringa runt 13 timmar i en havererad bil, på motorvägen, från Göteborg så fick jag värsta fjäskrycket i ren tyckasyndomanda. Bakade en paj men köpte även på mig ett gigantlass med lösgodis, som jag käkade upp det mesta av själv men det är en annan historia… Make blev dock glad när han traskade in genom dörren. I ett ganska miserabelt skick. Utom på en enda punkt… Mustaschen. I klanderfritt skick… :o)

Måndag: den stora bakisdagen. Muffin kände nog av min seghet för hon trodde hon skulle komma undan med att sno min frukostmacka. Men se så pantad var inte tanten. Som dock insåg att det kanske är dags att hitta på någon ny frukostvariant för vi pratar veckor, ja säkert månader, som jag dag efter dag tryckt i mig ett knäckebröd med ägg och ett vinglas youghurt. Börjar bli aningens trist… Ett ord som även kan placeras på min vita t-shirts som tydligen blev ganska vinad den också igår… :o( Så tur man har en viss vän som har en förmåga att lätta upp mitt sinne genom sina sms. Krävande och otrevliga. Och så sjukt jäkla roliga! :Ja jag har taskig humor jag vet, men den är min humor… :o) Slutade dock garva när jag gjorde en höstspaning under vovvenad. Sommarvärme regerade idag. Men! Hösten är inte långt borta nu. Alls! :o( Mängder av lossnade löv, men bara tre ingredienser till att fixa kvällsmaten. Perfekt lagom många för att hinna få till käket innan kvällens absoluta tv-höjdpunkt; Robinson. Såklart!... Kram och hej för idag!

5 kommentarer:

  1. DU Josanne ÄR fantastisk! Jag har min trista vardag dagligen - DU och din kärvänliga öppenhet i vad du skriver gör mig SÅ glad..min vardag just nu är skittrist....men jag är SÅ tacksam för vad du förmedlar av mänsklighet- du är fantastisk!!! Tusen tack finaste dig!!! Lämna inte din blogg sötaste..jag är garanterat inte ensam att ta del av din kraft..//tusenkramar Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Min vardag är också tråkigt, riktigt jäkla skittråkig och ångestfylld så det är nog därför som jag håller på med en massa trams till bloggen. :o) Kommer inte att lämna, lovar. :o) Kram!

      Radera
  2. Har du nåt emot att man följer dig på Instagram? Om inte skulle jag gärna göra det, bilderna blir lite större då :).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Instagram är min nya hobby... till andras förtret skulle jag tro då jag matar ut menlösheter stup i kvarten, typ... :o) josannehbg. Kram!

      Radera
  3. Nice! Följer dig nu (snurran78). Kram tebaks!

    SvaraRadera