Powered By Blogger

fredag 7 september 2012

Tjugotvå gånger Instagram – äckligt, tramsigt & dumt












Tisdag: Cigg och kaffe är ett måste för att få igång dagen, vilken dag det än gäller. Äckligt tycker en del men så är det här. Mindre motbjudande men ändå inte helt tipptopp är min nya tatuering. Men den kommer att bli supernajs, när den har bjällat klart, vilket den nästan har nu. Och här blir det ämnesbyte, till min allra senaste matfixering, som är broccoli. Kul med något lite mindre kalorispäckat då mina andra cravings mest kretsar kring chokladbollar, smågodis, glass och hallonpaj... Och på tal om käk så får jag ganska ofta frågan vad jag väger, och svaret syns i bild, svaret just denna dag. För det pendlar lite hipp som happ mellan 55 och 57, fast dagens vikt är en bra vikt, kanske till och med den jag gillar bäst. För den känns helt okej, är lätt att komma ihåg och så är det ju snyggt med trippel i siffror när man ska bildföreviga vågen... :o)

Onsdag: djur och smycken, har en del av både och, vilket jag är mer än nöjd med. Dock är inte Ajax hund helt tillfreds när jag tar träningsväskan och drar iväg, för hon tycker att jag istället ska ha hennes tomtehantel i den. För varför gå på tramsigt gym när man kan bli bättre vältränad genom att leka apport med henne istället... Ett område jag dock inte behöver tänka på träning inom är kryddning. För där är jag redan fulltränad, och är nu ganska grym på att sätta piff på det mesta, med det mesta…

Torsdag: plåtar säljplagg till jag nästan blir blå av ansträngning. Tar en paus med lite Ica-shopping. En korg full som bland annat gör att jag får ingredienser till att fixa vegetariska burgare på kvällen. Disken det gav var dock inte lika skoj så efter att bilden blev tagen gömde jag den under ett berg av diskmedel. Syns inte finns inte… Något som däremot slapp den behandlingen var min sprillans nya äggskivare. Bästa köpet i mataffären denna dag.

Fredag: inleder dagen med planering, tv, klappa vovve och givetvis kaffe. Ett gäng timmar senare besöker jag klädbutik, vilket ni redan vet. Där ja förutom att prova Hunky Dory även står en bra stund och dregglar villhaigt över dessa grymcoola sneakers. Som jag puckat nog glömde kolla märket på. Och för att återanvända ordet glömt så applicerar jag det på kyrkogården, som ligger i krokarna, är magisk att knalla runt på, vilket ag då alltså inte har gjort på en evighet. Tog igen lite idag under vovvenad men känner att det får bli återbesök med kameran inom en snar framtid. Vilket inte är fallet med godiset. Jag ville ju bara testa den där salmiakkrämen så jag fattar inte hur jag kunde komma hem med ett halvt kilo annat också. Varav det mesta just nu ligger och slåss i min mage. Dumt. Fast jag fick en idé precis; att försöka dränka ontet i vin. Så jag testar den… Var rädda om er själva och varandra därute. Kärlek & Respekt! 

2 kommentarer:

  1. Salmiakkräm låter suspekt! Blir jävligt sugen på lösgodis nu och är lite glad för att jag inte kan handla det nånstans i hålan så hör sent;) Tack för plinget! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. det VAR suspekt! Inte speciellt gott så det kan du skippa att testa. Bra va? :o) Tack själv för massa babbel! Kram!

      Radera