Powered By Blogger

måndag 17 september 2012

En otippad nykomling & på tal om fancy

En Molly ut, en Molly in. Ett riktigt bra grepp tycker jag… Min senaste ut var tyvärr alldeles för stor och hängde oluftad sedan en tid tillbaka. Min in blev en oväntad favorit när jag väldans spontant provade den på Folk förra lördagen. 
Jag som trodde jag var förbi tunikor, över mönstrade plagg. Men icke. Tydligen.

Odd Molly - Fancy long blouse, lite grey (under provningen på Folk)

Och på tal om fancy så väntas det supé utanför boningens väggar om någon timme. Med mr Make, mest bara för att det liksom var dags att umgås, släppa en massa skitobbigt som gör mig asförbannad och som har ockuperat skallen ett tag. Om än bara släppa bara för en liten stund... Göra något beprövat som vi gillar, som är fancy för oss… Fortsättning följer på den fronten…
Vad tycker ni förresten om mig i Fancyn, funkar? Eller borde jag vara förbi tunikor, över mönstrade plagg? Ärligt! För det är ju jag som frågar själv, ingen som dissar för att vara elak, liksom… :o)
En sak till: sorry men jag har inte hunnit maila er som vunnit någon av kattauktionerna. Ber om ursäkt för det men livet trängde sig bryskt emellan, och det med sin sämsta sida… :o( Men! Mail kommer, förhoppningsvis ikväll annars imorgon, så håll ut… Peace out för nu!

12 kommentarer:

  1. Hej snygging!
    Jag tycker att ni är Fancy tillsammans. Själv tycker jag att den är riktigt fin och visst är det korsstygnsbroderier på den, eller har jag fel?
    Jag har inte sett den i verkligheten.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Och japp, korsstygnsbroderier it is! Väldans fina tycker jag. Kram!

      Radera
  2. Du är superfin! Ha det så mysigt med Mr make ikväll! Inte stressa :) Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. TackTack! Det var mysigt. Och absolut stressbefriat. :O) Kram!

      Radera
  3. Du är jättefin i den och dejt med den man redan lever med är det bästa! Vi har ofta dejt i olika form. Träningsdejt, möta mig vid tåget dejt osv. Ha en underbar kväll! Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dejta är kul, vi är dock jäkligt kass på det, borde nog bli bättre... så tack för tips! :o) Kram!

      Radera
  4. Snygg och Fancy! Ha så kul på båten (min gissning;)
    Kram

    SvaraRadera
  5. jag tycker du är snygg i den Fancy långa blusen. Ha så kul på dejt nu!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är ju snygg i det mesta, men personligen är jag lite trött på långa tunikor. Du har så himla nätt figur så du kan ha kortare och tightare saker. Tunikor är så ängsligt på något sätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är också stentrött på tunikor. Men från att ha haft det jämt till att aldrig ha det så kände jag att det var kul att kunna växla lite ibland. Och denna är mycket rakare i modellen än mina gamla Mollytunikor så därför fick den inresetillstånd i min garderob. :o) Fast kul ord ängsligt... det ska jag sno... :o) Kram!

      Radera