Powered By Blogger

onsdag 19 september 2012

Dagens – som försöker visa upp de nya Pleasen igen


Flera stycken har mailat mig om att ni skulle vilja ha tag på dem, idag tänkte jag ta grymbra bilder på dem så de kom i mer rättvis dager. Men! Så blev det inte riktigt, som synes… Svårplåtade de där brallorna! Ser ni någonting alls?... De är ju inte skinnimitation egentligen, fast lite åt det hållet ändå. Sådär lite ”glansiga” liksom… med vita sömmar. Har Instagrammat två bilder i mer detalj på dem, som flashas här under kvällen, hade jag tänkt. 
Men känner ni redan nu att ni nog skulle vilja lägga rabarber på ett par egna så maila mig så ser jag till att ni kommer i kontakt med en säljare av dem. Det är dock inte hundra att de finns i alla storlekar, så ni vet… Ciao för nu! Take care!

4 kommentarer:

  1. Det krävs nog att man är så smal som dig för att de ska vara så här fina på, så de går bort för min del men du är grym i dom! Rock on! Kram från Eva i Malmö!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Fast sådär jäkla smal är jag ju inte... fast de är låga riktigt låga och omjag försökte ha sådana när jag vägde er så kändes det som att de gled av hela tiden, inte så skoj... :o) Kram!

      Radera
  2. De ser supersnygga ut!
    Men jag håller med om att det är svårt att plåta svarta kläder...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och ja det är supersvårt, antingen blir de grå eller så får man inte med några detaljer alls. Klurigt. Kram!

      Radera