Powered By Blogger

onsdag 19 september 2012

Stopptecknet som ledde in mig på en Odd Moly-fråga till

Det är en ganska jobbig dag idag. En tänkardag. Där funderingar och känslor far runt som en tornado i skallen. Ömsom ställer till oreda, ömsom för med sig bra saker, framåtsaker. Men jobbig just för att det är en gigantisk spännvidd mellan glädje och depp, positivitet och hopplöshet. Så jag far upp och ner i emotionell status… och nu har jag tvärkastats än hit än dit så många gånger att huvudvärken nyss steppade in som ett enormt stopptecken. 
Som en signal på att nu får det banne mig vara nog... I alla fall så tolkar jag den så och har därför istället gett mig i kast med ytterst ytliga klurerier. Som att till exempel undra hur det egentligen står till med den här:


Hurrah jean jacket, almost black. Om jag har fattat rätt så ska alla Odd Mollys höstplagg ha släppts fria i den kommersiella sfären…. För det första: är det så någon som vet om det verkligen är så eller om det finns mer att vänta? Jag tycker nämligen att det saknas mer än bara denna… Och för det andra: är det någon som sett jeansjackan någonstans? I irl eller i webshop?... 
Ytliga ting att fästa fokus på som sagt. För att jag verkligen behövde en paus från de tunga… Var rädda om er själva & varandra. Kram!

14 kommentarer:

  1. Jag såg jackan idag i Odd Mollys egen shop på Humlegårdsgatan i Stockholm.
    kram
    /elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjohoo då finns den! Tack snälla för svar. Nu ska jag bara hitta den irl här i Skåne också... :o) Kram!

      Radera
  2. Odd mollys webshop har den... :)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips!!! Eftersom jag har så dålig koll på min storlek just nu skulle jag helst vilja prova men bra att veta att den finns där ändå. :o) Kram!

      Radera
  3. Country Dreams har också den; fast det är ju inte IRL förståss. Jag kan kika inom på Donna och kolla imorgon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bara om du ändå har vägarna förbi, annars får jag kolla själv när vi ska buffédejta. :o) Kram!

      Radera
    2. Nix Donna har inte tagit in den tyvärr. =(

      Radera
    3. Dumt, hade ju varit en bra anledning att hälsa på hos dig annars... ;o) Fast nu finns det ju ännu fler anledningar som känns lite viktigare... :o) Kram!

      Radera
  4. En Kram kan göra sitt en jobbig dag, så Kram till dig Josanne.
    För en tid sedan så fick jag ett tråkigt läkarbesked som slog undan benen för mig,och jag trillade ner några steg i kaos och förtvivlan. Men jag tror någonstans att när man hamnar där så är det viktigt att inte döva känslorna som uppstår utan Stanna i kaoset och ta sig genom bit för bit..
    Kram från Jennie i samma fina stad

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det där låter ju inte alls bra!!! Kan jag göra nåt så bara hojta, ja jag menar det, du peppar mig så jag hade blivit glad att få ge tillbaka!!! Massa Kramar!

      Radera
  5. Visst är det en manchesterjacka? Eller är den i jeanstyg?
    Blir så fundersam när jag ser produktbilderna.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ingen aning men har tänkt detsamma, att det kanske är manchester... Hoppas få korn på den irl, hojtar i viket material den är i så fall. Kram!

      Radera
  6. Hej! Den jeansjackan finns på Kids & Friends. Hade stora förväntningar på den men....eller så var jag inte på rätt humör när jag såg den.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... vad var fel? Är den i jeans eller manchester? Kram!

      Radera