Powered By Blogger

fredag 7 september 2012

Med lite mer Hunky Dory i provrummet

Jag gick ändå förbi (ja om man bortser från omvägen då…), visste att det fanns mer lockande Hunky Dory som jag inte fick provat igår och jag hade tid. Så! Därför hamnade jag i supertrevliga butiken TamTam idag igen. Och såklart tog jag även en svängom i provrummet. Med dessa fem höststämplade plagg: 



Essential U J blouse, potato brown 1199:-

Storlek S. Mjuk tunn bomull. Vid i modellen och något längre baktill. Fattar inte färgen riktigt för den känns betydligt mer gråblå än potatisbrun… Den amerikanske flaggan på ena sidan är ett plus, ger den ett litet utseendelyft.




Millard blouse, grey blue 1499:-

Storlek S. Otroligt fina spetsdetaljer över hela blusen. Schysst gråblå färg som jag tror är grymsnygg till jeans, eller svart eller något ljust nertill. Går dock ganska högt upp i halsen, något jag har svårt för att ära även om det kan vara hur snyggt som helst på andra.



Avondale fleece top, grey melange 1199:-

Storlek S. Precis som den svarta fleecetröjan jag provade igår så är denna något av det mjukaste jag någonsin haft på kroppen. Shit vilken lovely känsla. Som att sväva inuti ett moln eller nåt. Superfina detaljer på den här dessutom, som till exempel små knappar längst ner på ärmarna och i skärningen nertill.



Essential henley knit, frosted blue 1199:-

Storlek XS. Mjuk men en aningens smula sticksig. Snygg blå färg, rak i modellen och fin ringning upptill. Och så gillar jag stjärnorna i ljust garn som finns på båda armbågarna men som tyvärr bara skymtar till på ena bilden.




Skull knitted japan, grey melange 1799:-

Storlek XS. En klart annorlunda kofta som jag tror har variationsmöjligheter på grund av den udda ringningen upptill. Den är mest mjuk och inte sticksig, testade nämligen det lite extra. Döskallen ser ni ju men den har även megasnyggt kabelstickat mönster på ärmarna.

Undrar ni något mer så bara hojta. Storleksmässigt så tycker jag att Hunky Dorys kläder generellt är ganska stora. Att jag har provat lite i S och lite i XS handlar mest om att jag tog minsta storlek som de hade hängande framme. Och så vet ni; att ni supergärna får drifta era åsikter i kommentarsfältet :o). Önskar er en kanonbra kväll. Peace out för nu!

8 kommentarer:

  1. Finfina plagg som man ju gärna hade haft och håller med om deras storlekar. De är oftast ganska stora. Jag har oftast S.

    Hoppas allt är bra med dig. Har lite ont om tid just nu med jobb och flytt så bloggar och kommenterar dåligt tyvärr.

    Trevlig helg! Kramis

    SvaraRadera
  2. Många av dessa gillar jag men de måste provas då de variera i stlk. Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. Den nästan turkosa var fin och döskallar är ju alltid döskallar. =)

    SvaraRadera
  4. Du klär grymt bra i Hunky Dory!
    Och visst är det sköna och snygga plagg. Jag kan alltid tänka mig att handla mycket, speciellt av bomullsplaggen...
    Kram

    SvaraRadera
  5. Yes, finfint är det! Önskar dig en fin helg! Kram

    SvaraRadera
  6. Åhhh fina provbilder=)))
    Jag som inte ens tittat åt Hunky Dory tidigare bildar genast ett habgär!!
    Hoppas att du får en bra helg, mailar dig lite bilder imorgon<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  7. Jag har också upptäckt Hunky Dory ganska nyligen. And I like it! :o) Kram!

    SvaraRadera